Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oddnes sa dá vo vybraných e-shopoch nakupovať bez poštovného, začínajú sa Dni dopravy zdarma. Štartujú v pondelok o 12:00 a potrvajú až do stredy 15. novembra o 23:59. Oficiálne sa tak v e-shopoch začína vianočná sezóna online nákupov!

Akciu, počas ktorej zákazníci pri nákupoch online vo vybraných e-shopoch neplatia za dopravu tovaru, organizuje každoročne Heureka. Novinkou je trvanie akcie – potrvá tri dni. „Dlhodobo je cieľom akcie motivovať zákazníkov k tomu, aby nakúpili včas a neodkladali nákupy na poslednú chvíľu,“ vysvetlil manažér zákazníckeho servisu Heureka.sk Jan Kriegel.

Aktuálne sa do Dní dopravy zdarma zapojilo 488 e-shopov, čo je viac ako po minulé ročníky. Dopravu zdarma budú mať zákazníci v zapojených e-shopoch pri nákupe nad 15 eur. Vlani počas 24-hodinovej akcie minuli Slováci v 438 e-shopoch vyše 1,88 milióna eur a dokopy ušetrili na doprave 90-tisíc eur. Bol to jeden z najsilnejších nákupných dní roka.

Inšpiráciou pre akciu je projekt Freeshippingday.com, ktorý vznikol v USA. Akcia sa každoročne sa stretáva s veľkým záujmom e-shopov aj zákazníkov. Informácie o akcii sú dostupné na webe.

Značky: