Aplikácia je k dispozícii pre Android a iOS.

Clubhouse bol jedným z veľkých hitov medzi aplikáciami v roku 2021. Táto sociálna sieť odštartovala začiatkom roka a pozornosť pútala atypickým konceptom s dôrazom na čisto hlasovú komunikáciu, dostupnosťou iba pre iPhony a nutnosťou mať pozvánku, aby ste sa do služby mohli registrovať.

Úvodné obmedzenia tejto sociálnej siete sú už minulosťou. Clubhouse je od mája k dispozícii aj pre Android a aktuálne už nevyžaduje pozvánku pre účely registrácie. V praxi to znamená, že ak ste Clubhouse doteraz nevyskúšali a zaujal vás koncept sociálnej siete, ktorú v redakcii definujeme ako „interaktívne podcasty naživo„, nič vám v tom už nebráni.

Zrušenie systému pozvánok oficiálne oznámili zakladatelia sociálnej siete, na informáciu upozornil portál The Verge. Clubhouse si môžete stiahnuť z obchodov App Store a Google Play. Naše dojmy z používania sociálnej siete začiatkom tohto roka si môžete prečítať v samostatnom článku, TU.

Google Play
App Store

Clubhouse pre Android a iOS

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Clubhouse je nový hit medzi sociálnymi sieťami: Čo to je a ako funguje?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit