Apple rád experimentuje.

Hneď po vydaní nového iPhonu začína kolobeh odznova. Internetom kolujú informácie o tom, ako bude ďalší model vyzerať. Podľa portálu GforGames však odpoveď na túto otázku zatiaľ nepozná ani Apple. Výrobca totiž testuje minimálne 5 prototypov ďalšej generácie iPhonu.

Potenciálne verzie iPhonu 7 majú rôzny dizajn, ale aj hardvérovú výbavu. Niektoré z nich využívajú AMOLED displej, iné majú USB-C konektor namiesto Lightning portu alebo podporujú bezdrôtové nabíjanie. Apple takisto skúša zabudovať snímač odtlačkov prstov priamo do displeja.

Portál GforGames obvykle píše o dohadoch, ktoré sú pravdivé. Platilo to v prípade špekulácií o iPhone 6s a iPade Pro. Nikoho určite neprekvapí, že Apple experimentuje s množstvom rôznych variantov. Je však možné, že aktuálne testované dizajny sa objavia až neskôr a nie už budúci rok. Napríklad v súvislosti s AMOLED displejom kolujú informácie, že ho Apple integruje do iPhonov najskôr v roku 2018.

Okrem rôznych variantov iPhonu 7 sa spomína aj oživenie céčkoveho“ radu.

Zdroj: CultofMac

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit