Aktuálne Huawei pracuje na modeli P10, máme pre vás prvé fotografie.

Aspoň na teraz to vyzerá, že by mohli mať nové telefóny takúto podobu. Kým P9 má snímač na zadnej strane, teraz by mohol byť na tlačidle pod displejom. Ťažko povedať, zatiaľ sa hýbeme v rovine dohadov. Fotky, ktoré vidíte nepoukazujú jednoznačne na umiestnenie snímača. Stále to vyzerá, že by mohol byť na pôvodnej zadnej strane.

huawei-p10_nowat

Veľké dohady sú aj o konštrukcii predného tlačidla. To vyzerá, že bude kapacitné, podobne ako pri iPhone 7. Nebude klasické mechanické a spätnú väzbu budete dostávať pravdepodobne cez vibračný mechanizmus.

huaweop10_gsmarena_2_nowat

Zaujímavý je aj render, ktorý ukazuje zahrnutý displej. To by odpovedalo, keďže takéto niečo sme videli u Huawei Mate 9 Porsche Edition. No a samozrejme aj pri Galaxy S7 edge od Samsungu.

huaweop10_gsmarena_nowat

Povráva sa o tejto špecifikácii: Quad HD displej s uhlopriečkou 5,5“, CPU Huawei Kirin 960, 6 GB RAM a 128 / 256 GB úložisko. Tipujeme ale, že toto sú akési stropy a prídu aj konfigurácie s menšou kapacitou pamäťových čipov.

Novinka má bežať na Android 7 a EMUI 5.0 a predstavenie odhadujeme na základe minuloročných údajov na apríl budúceho roka.

Zdroj: GSM Arena

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.