Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Canon v októbri oslávi 20 rokov od uvedenia prvého dokumentového skenera – DR-3020.

Písal sa rok 1959 a Canon predstavil prvé skenovacie zariadenie nazvané Rotary Filmer, ktoré obsah dokumentov prevádzalo na mikrofilm. A práve zariadenia s technológiou mikrografie boli predobrazom skenera DR-3020. Dnes portfólio skenerov Canon zahŕňa veľkoobjemové produkčné skenery pre vysokorýchlostnú digitalizáciu, kancelárske desktopové modely, ale aj kompaktné prenosné zariadenia vhodné na cesty.

V roku 2007, teda desať rokov po uvedení skenera DR-3020, prichádza Canon s produktami imageFORMULA, ktoré sa stále rozvíjajú. Bolo uvedených už mnoho ďalších modelov, ktoré ponúkli širokú škálu nových funkcií. Týmto neustálym zdokonaľovaním Canon reaguje na meniace sa požiadavky zákazníkov aj na nové potreby rôznych typov pracovísk. V priebehu posledných desiatich rokov tak používatelia môžu napríklad skenovať stlačením jediného tlačidla, alebo skenovať po sieti, ktoré nevyžaduje osobný počítač. Zariadenie imageFORMULA využíva pre podporu svojich podnikových workflow široký okruh zákazníkov a spoločnosť Canon je hrdá na to, že jej na celosvetovom trhu s produkčnými skenermi patrí pozícia lídra.

„Sme hrdí na to, že oslavujeme už dvadsiate výročie našich inovatívnych technológií pre skenovanie dokumentov,“ hovorí Tim Brosnihan, European Product Manager pre imageFORMULA Document Scanners v spoločnosti Canon Europe. „V spolupráci so zákazníkmi a partnermi budeme pokračovať v rozvoji portfólia tak, aby sme aj naďalej mohli uspokojovať ich meniace sa potreby a ešte viac zvýšiť ich produktivitu.“

Značky: