Bude prehľadnejšia a plynulejšia.

Dokumenty dokážu upozorniť na to, keď sa zmienite o používateľovi, ktorý nie je v práci. Na základe toho tak budete vedieť, že nemôžete od neho očakávať okamžitú odpoveď. Služba je integrovaná s inými produktmi G Suite, čo používateľom umožňuje zmieniť sa o spolupracovníkoch alebo odpovedať na ich komentáre, čo zabezpečuje bezproblémovú spoluprácu. 

Môže nastať situácia, že kolega sa vzdiali mimo kancelárie, a niečo od neho potrebujete. Aj z tohto dôvodu Dokumenty teraz budú informovať, že pravdepodobne neodpovie na váš komentár tak rýchlo, ako by ste čakali.

Keď sa zmienite alebo odpovedáte niekomu, kto v Google kalendári označil svoju dostupnosť ako “mimo kancelárie”, Dokumenty automaticky zobrazia banner informujúci, že tento kolega je momentálne mimo kancelárie, a tiež dátum, kedy sa má vrátiť. Takto zobrazených môže byť aj viac ľudí naraz.

Toto je elegantná funkcia, pretože ste okamžite upozornení na neprítomnosť niekoho v prípade, že očakávate rýchlu odpoveď. Funkcia sa začína postupne rozširovať. Globálna  dostupnosť pre používateľov G Suite má byť do konca februára.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Google: Inteligentné hodinky s Wear OS dostanú lepšiu podporu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.