TCL uviedlo na výstave IFA novú generáciu inteligentných okuliarov s názvom TCL NXTWEAR S.

Ako sme si priamo na stánku TCL overili, sú pohodlnejšie a jednoduchšie na používanie ako minuloročný model.

Vybavené sú dvomi displejmi micro OLED s rozlíšením Full HD a môžete ich používať na sledovanie obsahu z telefónu, notebooku alebo tablete. Dobre poslúžia ako súkromné kino v lietadle alebo kancelária v kaviarni.

TCL IFAZdroj: TOUCHIT.sk
Okuliare NXTWEAR S pri ich predstavení na výstave IFA

Okuliare TCL NXTWEAR S

Ich základom sú dva nositeľné displeje Micro OLED s rozlíšením 1080p a prepojenie je cez USB-C port. Nové prvky na okuliaroch uľahčujú nastavenie a obsluhu zariadenia. Namiesto hľadania funkcií v smartfóne alebo notebooku jednoducho nastavíte hlasitosť pomocou kolieska na ľavej strane. Koliesko na pravej strane ovláda jas a prepína z 2D na 3D a späť. Manipulácia s okuliarmi je jednoduchšia aj vďaka novému magnetickému konektoru na pravej strane okuliarov.

TCL NWTWEAR S
Okuliare TCL NXTWEAR S pri sledovaní filmu

Okuliare ponúkajú aj výrazne lepšiu kvalitu obrazu a zvuku ako predchodca. TCL NXTWEAR S poskytuje živšie a sýtejšie farby pri nižšej spotrebe energie. V spojení s vylepšenými reproduktormi, ktoré zaujmú presným a čistým zvukom, dosahuje čistota obrazu a zvuku úroveň kvality kina.

Tieto okuliare nemajú vlastnú batériu, treba ich ich pripojiť pomocou USB-C kábla k notebooku, tabletu alebo smartfónu.

Prepracovaný nosník zvyšuje pohodlie pri dlhšom nosení. Vďaka prednastavenej funkcii vysokej a nízkej frekvencie zvuku je dlhodobé nosenie pohodlnejšie a mali by umožňovať nerušené sledovanie filmov aj počas diaľkových letov. To sme nemali ako vyskúšať, ale o recenziu sme požiadali.

TCL NWTWEAR S
TCL NWTWEAR S

Okuliare TCL NXTWEAR S sa budú predávať vo vybraných regiónoch od 4. štvrťroka 2022. Mali by sa objaviť aj na našom trhu.

Zdroje: vlastné, TCL

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.