Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

LG Electronics predstavuje nový rad produktov z oblasti audio techniky. S chytrými Hi-Fi reproduktormi a Soundbarmi od LG má počúvanie hudby opäť nový rozmer. Vďaka prepojeniu s Google Cast možno hudbu prehrať na zariadeniach s operačným systémom Android, iOS aj Windows a Chromebook.

Produkty Music Flow možno s telefónom, hudobným prehrávačom či počítačom pohodlne prepojiť cez Wi-Fi sieť. Rad zahŕňa prenosné reproduktory (model H4 Portable), reproduktory (modely H7/H5/H3) a Soundbarmi (modely HS9/HS7/HS6). S Google Cast možno navyše prehrávať aj hudbu z aplikácií ako napríklad Google Play™ Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio, Rdio, Spotify a Deezer.

LG_HS7_nowat

„Music Flow a Google Cast sú skvelou kombináciou pre každodenné počúvanie hudby. Veríme, že našich zákazníkov nadchne spojenie kvalitného produktu LG a obľúbených služieb Google,“ komentuje Emil Grabriš zo slovenskej pobočky LG. Okrem toho  je možné produkty Music Flow prepojiť aj s účtom služby Spotify – aplikácia Spotify Connect potom funguje ako vzdialené ovládanie reproduktorov či Soundbaru.

Všetky zariadenia Music Flow ponúkajú funkcie ako Home Cinema Mode pre skvelý zážitok z filmu, automatické prehrávanie hudby (Auto Music Play) alebo prepojenie jednotlivých zariadení pomocou Bluetooth.

Služba Google Cast je dostupná od apríla 2015 pre modely H3, H5, H7, HS6 HS7 a HS9 a od mája pre model H4 Portable.

Značky: