Spoločnosť Doogee minulý mesiac predstavila nový odolný telefón Doogee S98 Pro, ktorý má dizajn inšpirovaný mimozemšťanmi, kameru s nočným videním, termovíznym snímačom a ultraširokouhlým fotoaparátom.

Dnes spoločnosť potvrdila, že predaj smartfónu začne  6. júna.

Najdôležitejšie novinky

Unikátny mimozemský dizajn získal ocenenie European Good Design Award. Spoločnosť uvádza, že pôjde o najlepšie fotograficky vybavený odolný smartfón.

Profesionálnu termokameru lemuje na oboch stranách 48 Mpx primárna kamera SONY IMX582 a 20 Mpx kamera nočného videnia SONY IMX350. V smartfóne bude osadený senzor InfiRay, ktorý ponúka viac ako dvojnásobné tepelné rozlíšenie, v porovnaní s ostatnými tepelnými senzormi na trhu.

Jeho vysoká obnovovacia frekvencia 25 Hz zaisťuje, že obrázky sú detailné, aby bolo možné správne detegovať a diagnostikovať vlhkosť, zvýšenú teplotu, upchatie atď. Tiež prichádza s algoritmom Dual Spectrum Fusion, ktorý umožňuje kombinovať obrázky z termokamery a hlavnej kamery do jedného obrázka.

Doogee S98 ProZdroj: Doogee
Doogee S98 Pro

Predný fotoaparát, ktorý je umiestnený vo výreze v hornej časti displeja je značky Samsung S5K3P9SP a má 16 Mpx.

Vnútro smartfónu poháňa MediaTek Helio G96. Ide o osemjadrový čipset schopný dosiahnuť rýchlosť taktovania 2,05 GHz, čo znamená, že umožní aj hranie hier. Dopĺňa ho 8 GB RAM + 256 GB pamäť pre rýchlejšiu a plynulejšiu prevádzku. Úložisko je možné rozšíriť až na 512 GB pomocou micro SD karty.

Zariadenie sa dodáva so 6000 mAh batériou a 33 W ultrarýchlou nabíjačkou typu C. Bezdrôtové nabíjanie je dostupné s podporou až 15 W.

Doogee S98 Pro bude mať 6,3” FHD+ LCD IPS vodoodolný displej s ochrannou vrstvou Corning Gorilla Glas.

Smartfón prichádza s ďalšími šikovnými funkciami, ako je prispôsobiteľné tlačidlo, NFC, podpora pre 4 navigačné satelity (BeiDou, GALILEO, GPS a GLONASS), IP68. V telefóne beží Android 12 s až 3-ročnou garanciou bezpečnostných aktualizácií.

Doogee S98 ProZdroj: Doogee
Doogee S98 Pro

Cena a dostupnosť

Spoločnosť potvrdila, že nový Doogee S98 Pro bude možné objednávať už od 6. júna. Smartfón bude k dispozícii na nákupných platformách AliExpress, DoogeeMall a Linio (Latinská Amerika).

Doogee S98 Pro má hodnotu 439 dolárov, no v období od  6. až 10. júna sa bude predávať so zľavou vo svetovej premiére za cenu 329 dolárov. Spoločnosť organizuje na svojej oficiálnej webovej stránke darčekovú akciu a niektorí šťastní fanúšikovia dostanú telefón zadarmo. Ak sa chcete dozvedieť viac o Doogee S98 Pro, navštívte oficiálnu webovú stránku Doogee.

  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee
  • Doogee S98 ProZdroj: Doogee

Článok je pripravený v spolupráci Doogee.

Prečítajte si aj:

Značky: