Predajca NAY práve umožňuje objednať si produkty s doručením domov zadarmo, nepremeškajte túto akciu.

Objednávanie tovaru z e-shopov je čoraz populárnejšie. Má pritom hneď niekoľko výhod, s ktorými sa spája pohodlie a časová úspora. Nemusíte teda osobne ísť do obchodu a stráviť v ňom množstvo času. Navyše e-shopy majú zvyčajne väčšiu ponuku produktov, ktoré viete jednoducho vyhľadať na internetovej stránke. Dodatočným nákladom pri objednávke z internetu býva aj doprava, ktorá stojí spravidla nejaké to euro a zaráta sa do ceny objednávky.

Ak však zvažujete kúpu nejakej tej elektroniky, určite sa pozrite na ponuku predajcu NAY. Až do konca mesiaca totiž platí akcia na doručenie tovaru až ku vám domov zadarmo, prípadne aj do rôznych boxov na prebratie zásielky. Či už teraz pozeráte po novom počítači, televízore alebo ventilátore do domácnosti v týchto horúcich letných dňoch, akciu dopravy zadarmo by ste nemali premeškať.

Doprava zadarmo na všetko od 30 eur s NAY

Predajca elektroniky a iného sortimentu NAY aktuálne ponúka skvelú akciu. Ak si totiž do konca júla objednáte čokoľvek z ich e-shopu s cenou nad 30 eur, tovar vám dopravia zadarmo podľa vašej preferencie. Je pritom jedno, či si vyberiete donášku kuriérom domov alebo preferujete doručovacie boxy, v ktorých si vašu zásielku prevezmete. Doprava zadarmo platí na všetky spôsoby.

Doprava zadarmo s NAYZdroj: NAY
Doprava zadarmo s NAY

Podmienky sú pritom jednoduché, musíte si vytvoriť zásielku za minimálne 30 eur. Objednávky, ktoré budú vážiť menej ako 10 kilogramov, budú môcť využiť spôsoby dopravy ako je doprava domov bez vynášky, vašu objednávku si však viete vyzdvihnúť aj na výdajných miestach, v Z-Boxoch, na pobočkách Slovenskej pošty či v BalíkoBOXoch. V prípade Packety si môžete zvoliť aj doručenie domov zadarmo.

Ak by ste si však objednali tovar, ktorý by vážil viac ako 10 eur, NAY vám ho doručí domov prostredníctvom služby doprava domov bez vynášky. Známy predajca teda aktuálne ponúka možnosť dopravy zadarmo na skutočne takmer všetko. Dopravu zadarmo si pritom zvolíte automaticky pri objednávke, teda v sekcii výberu dopravy uvidíte, že takmer všetky spôsoby doručenia sú zadarmo. Akciu teda neprehliadnete.

Akcia predajcu NAY na dopravu zadarmo platí do 31. júla. V prípade, že plánujete v blízkej dobe objednávať čokoľvek z oblasti elektroniky, nepremeškajte túto akciu a ušetrite nejaké to euro na doprave vášho tovaru.

Zdroj: NAY

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.