Počítače sú viac než len hardvér pod kapotou.

Operačný systém a vaše obľúbené aplikácie určujú väčšinu vecí, ktoré môžete robiť každý deň, ale zaobstaranie potrebného softvéru môže byť nákladné. Zbavte sa starého operačného systému a ušetrite peniaze za predplatený softvér, na ktorý sa môžete vždy spoľahnúť, kým budete vlastniť počítač. Práve teraz si môžete kúpiť balíky softvéru pre operačné systémy Microsoft Office a Windows za nízku cenu vo výpredaji softvéru Godeal24.

Len za 26,75 € (pôvodná cena 299 €) si teraz môžete kúpiť balík Microsoft Office Professional 2021 so zľavovým kódom „DDA62“ Balík vám poskytne nástroje, ktoré potrebujete na svoju prácu, od tvorby dokumentov až po analýzu údajov a dynamické prezentácie. Ponuka zahŕňa doživotnú licenciu pre jeden počítač na okamžité doručenie a stiahnutie a bezplatný zákaznícky servis.

Najlepšia ponuka! Zľava62% Microsoft Office! S kódom kupónu “DDA62″

So systémom Windows môžete robiť veľa vecí. Ale so systémom Windows 11 Professional toho môžete robiť ešte viac. Tento inovovaný operačný systém má ešte viac pracovných funkcií. Dnes si ho môžete kúpiť za 13,55 eura (pôvodná cena 199 eur) prostredníctvom zľavového výpredaja softvéru na Godeal24. Windows 11 Professional je navrhnutý tak, aby váš počítač preniesol do sveta vyššej produktivity, bezpečnosti a ďalších funkcií. Hráči budú môcť využiť DirectX 12 Ultimate, ktorý umožňuje vylepšiť grafiku a hardvér hier a dosiahnuť tak pohlcujúcejší herný zážitok.

Obrovská zľava na OS Windows! S kódom kupónu “DDA50″

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 %, s kódom kupónu „DDA62“

Veľkoobchodné ponuky za  bezkonkurenčné ceny!

Viac PC nástrojov za najlepšie ceny!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Pri nákupe môžete platiť kreditnou kartou VISA/MASTERCARD alebo cez PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: