Ak si chcete urobiť efektné rodinné fotografie, dron DJI Mavic Mini je na to ideálny. Cena je pomerne priaznivá, samotný dron sa pritom zmestí aj do vrecka a funguje s mobilnými zariadeniami. Dodávka pozostáva zo samotného dronu a riadiacej časti, ktorá sa pripája na smartfón. Smartfón sa pripája pomocou kábla, v dodávke sú adaptéry na pripojenie pomocou USB-C, microUSB a iPhone. Celková hmotnosť dronu aj s batériou je 249 gramov, čo pre krajiny ako je USA znamená, že ho netreba registrovať.

Ide o kompaktný dron, ktorý zachytí momenty netradičným spôsobom. Jediným obmedzením je to, že nasmerovanie kamery nemôžete samostatne ovládať a jej rozlíšenie je 2,7K pre videá a 12 Mpx pre fotografie. Obraz môžete nahrávať na microSD kartu priamo v drone. Trojosová stabilizácia vyrovná chvenie dronu a kamery, pričom zaisťuje pomerne plynulé zábery. To na bežné videá a fotky stačí.

DJI Mavic Mini môže lietať až do vzdialenosti 4 km od vysielača, s plne nabitou batériou dokáže lietať až 30 minút. Okrem základného balenia existuje aj Combo, ktoré obsahuje 2 batérie, ďalšie 2 páry vrtúľ, 360° ochranu vrtúľ, nabíjací hub, 18 W USB nabíjačku a ochranný obal.

Cena: 399 €, combo balenie 499 €

Zapožičal: www.dronerepublic.sk

Značky: