Po minuloročnej vydarenej premiére sa už o pár týždňov môžete tešiť na druhý ročník Majstrovstiev Slovenska v hode telefónom (MSvHT), ktoré organizuje spoločnosť Mobilonline.

Tie sa uskutočnia v sobotu 19. augusta 2023 od 10:00 na futbalovom štadióne v Lučenci. Vstup je zadarmo a z podujatia si navyše môžete odniesť množstvo hodnotných cien, pretože je pripravená bohatá tombola a hlavné ceny pre víťazov v hodnote viac ako 4 000 eur.

Súťažiť sa bude v štyroch kategóriách

Majstrovská Slovenska v hode telefónom sú o tom, kto dohodí telefón najďalej. Môžete sa pokúsiť prekonať minuloročný rekord 66,4 m, o ktorý sa postaral Matej Šándor. Na hádzanie poslúžia staré Nokie 3310, ktoré sú obalené v priesvitnej lepiacej páske, aby sa po dopade nerozpadli.

Pre súťažiacich je pripravených až 5 súťažných dráh, takže v porovnaní s minulým rokom bude hádzanie telefónom prebiehať plynulejšie a rýchlejšie. Pripravené sú 4 súťažné kategórie:

  1. Muži (2 dráhy);
  2. Ženy (1 dráha);
  3. Deti do 7 rokov (1 dráha);
  4. Deti od 7 do 15 rokov (1 dráha).

V každej súťažnej kategórii budú vyhlásení traja výhercovia, na ktorých čakajú hlavné ceny v hodnote viac ako 4 000 eur. Tie do súťaže venovali hlavní partneri podujatia, ktorými sú spoločnosti Samsung a 4ka. Ďalšími partnermi sú firmy SETOS, Carneo, Natur-Pack, CPA, Profibikers, AC-Auto Centrum a Mobiola. Tešiť sa tak môžete na mobilné telefóny, smart hodinky a množstvo ďalších cenných zariadení.

Prineste elektroodpad a zapojte sa do bohatej tomboly

Do tomboly sa zapojí automaticky každý súťažiaci, ktorý si vyskúša hod mobilným telefónom. Lístky do tomboly však môže získať ktokoľvek, kto na podujatie prinesie produkt v podobe drobného elektra alebo plastových krytov na recykláciu. Môže ísť napríklad o nefunkčné mobilné telefóny, nabíjačky, slúchadlá, tablety či smart hodinky. Spoločnosť Mobilonline sa postará o dôkladnú recykláciu.

MSvHT totiž nie sú len o súťažení a zábave, ale prinášajú aj ekologický rozmer, ktorý je pre firmu Mobilonline veľmi dôležitý. Vďaka vyzbieraniu nefunkčného a nepotrebného elektroodpadu sa zamedzí tomu, aby skončili na skládkach alebo v komunálnom odpade.

Prvý ročník majstrovstiev priniesol nečakaný úspech a zúčastnilo sa ich približne 1 500 ľudí. Tento rok sa pripravte na ešte väčšie a lepšie podujatie, ktorým bude sprevádzať moderátor Lukáš Pelč. O hudobný program sa postará speváčka Lenka Piešová a na tých najmenších čaká Saška Baška, skákacie hrady a maľovanie na tvár. Na svoje si prídu aj dospelí, pre ktorých sú pripravené rôzne stánky od partnerov podujatia a taktiež chutné občerstvenie.

Všetky informácie a detaily o podujatí nájdete aj na oficiálnej stránke https://hodtelefonom.sk/.

Prečítajte si aj:

Značky: