Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Televízne archívy a špeciálne aplikácie o cvičení sú dostupné na modelových radoch Samsung TV od roku 2018 po súčasnosť

Rad lokálnych video aplikácií v ponuke smart televízorov Samsung rozšírili dve nové populárne služby. Diváci sa najnovšie dostanú k pôvodnému obsahu televízie Prima v aplikácii iPrima a k video návodom o cvičení v aplikácii Fitshaker. V prípade iPrima ide o neplatenú aplikáciu, prístup do Fitshakeru je platený. Obe sú dostupné na smart televízoroch Samsung modelových radov 2018 až 2022.

Obsah video služby iPrima už poznajú diváci, ktorí prijímajú televízny signál pozemnou cestou prostredníctvom DVB-T2, majú televízor pripojený k internetu a využívajú hybridné vysielanie (HbbTV). Nová aplikácia sprístupní túto službu aj tým divákom, ktorí ako primárny zdroj signálu využívajú televíziu cez internetový protokol (IPTV), ako sú služby O2 TV, T-Mobile TV GO, Lepšie.TV, Sledovanie TV a ďalšie.

Obľúbené seriály Primy vám už nikdy neuniknú

Aplikácia iPrima predstavuje ponuku tých najobľúbenejších seriálov, filmov a rozprávok, ktoré sa objavujú na obrazovke televíznych kanálov skupiny FTV Prima. Užívatelia sa tak kedykoľvek môžu vracať k obľúbeným seriálom, ako je ZOO, Polda, Slnečná a ďalším. Vyberať si môžu aj z veľkého množstva filmov pre dospelých aj deti. Okrem toho môžu využívať tematické playlisty, kde jednoduchým kliknutím spustia hodiny zábavy podľa aktuálnej nálady – krimi, dokumenty, programy o varení a mnoho ďalších. Aplikácia je dostupná pre užívateľov smart televízorov Samsung v Českej republike a na Slovensku, do konca roka exkluzívne iba na operačnom systéme Tizen. Pre vstup do iPrima aplikácie (aj HbbTV) je potrebná registrácia účtu.

Cvičte doma podľa známych certifikovaných trénerov

Chcete zapracovať na svojej postave, ale nechcete chodiť do posilňovne? Ušetrite si čas aj peniaze a získajte kondíciu vo svojej obývačke s Fitshakerom! Aplikácia Fitshaker obsahuje množstvo jedinečných pomôcok, ktoré vám spríjemnia cvičenie. V čom je jedinečná? Cvičíte predovšetkým s vlastným telom, takže nepotrebujete fitness vybavenie. Stačí iba trochu. Výsledky dosiahnete už za 15 minút denne. Všetky cvičenia vedú českí a slovenskí lektori, takže neexistuje žiadna jazyková bariéra. Fitshaker vyskúšalo už viac ako 70 000 žien, takže sa stanete súčasťou skvelej komunity. Vybrať si možno z nespočetných cvičiacich programov a živých prenosov, ktoré sú delené podľa náročnosti a dĺžky programu (Pilates, Yoga, Tabata, HIIT, Výzvy – Do plaviek, novoročné, a pod). Programy sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých a pre všetky vekové kategórie, vrátane detí.

Aplikácia Fitshaker je platená a záujemcovia za ňu zaplatia 9,90 eur mesačne. Obe nové aplikácie si môžu záujemcovia stiahnuť zo Samsung Store na svojom smart televízore a potom umiestniť na lištu s preferovanými aplikáciami.