13. septembra 2018 sa v bratislavskom hoteli Saffron konalo stretnutie partnerov firmy eD systems, a.s. Magazín TOUCHIT bol mediálnym partnerom tohto podujatia a náš šéfredaktor mal na tomto podujatí aj prednášku o trendoch v oblasti IT.

Samotné stretnutie bolo v tradičnom slovenskom duchu pod názvom IT foklór. Aj tento rok to bola jedne z najväčších IT konferencií na Slovensku a bolo tu predstavených množstvo noviniek v portfóliu najvýznamnejších IT značiek. Organizátori zabezpečili desiatky stánkov so zaujímavými produktmi a atraktívne prednášky. Špecialitou bola možnosť vyfotiť sa s Lukášom Latinákom. Ten predviedol aj Stand Up Comedy.

Erika Lindauerová z HP na otvorení ed Forum 2018

Konferenciou sprevádzať moderátor, známy z najpočúvanejšieho komerčného rádia – Mišo Sabo. Hlavným partnerom bola spoločnosť HP. Celkový počet vystavovateľov dosiahol 36 a na akciu sa registrovalo 570 ľudí. Medzi prednášajúcimi boli špecialisti z firiem Acer, Eaton, EIZO, Epson, ESET, Dell EMC, Kingston, Legrand, Lenovo, Microsoft, NEC, OKI, Lynx, Synology, TP-Link, Western Digital, Xerox a ďalší.

Tesne pred otvorením ed Forum 2018 už prišli prví návštevníci

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.