Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tyčový vysávač Electrolux Ergorapido je známy vďaka svojmu všestrannému využitiu a vzhľadu, ktorý mu zabezpečil už niekoľko dizajnových ocenení. Teraz ho v obchodoch môžete nájsť v limitovanej edícii. Vyzdobený je viac ako 20 000 krištáľmi Swarovski.

legantný a kompaktný vzhľad predurčuje Ergorapido k tomu, aby bol vystavený vo vašich domovoch a vždy poruke pre prípad, že potrebujete rýchlo poupratovať akýkoľvek neporiadok. Výnimočný dizajn dopĺňajú krištále Swarovski a vytvárajú tak módny a praktický šperk. Jednotlivé krištále odrážajú svetlo v rôznych farbách a vytvárajú oslnivý efekt polárnej žiary. Tento efekt je vo svete dizajnu známy ako efekt Aurory Borealis. Módny návrhár Christian Dior bol ako prvý z mnohých módnych návrhárov natoľko očarený týmto efektom, že ho použil na niektoré zo svojich ikonických dizajnov.

„Ergorapido vyzdobené krištáľmi Swarovski je vhodným spoločníkom počas prichádzajúceho obdobia večierkov. Vďaka oceňovanému dizajnu a trblietavým doplnkom môže byť Ergorapido z tejto limitovanej edície praktickým doplnkom akejkoľvek oslavy či večierku. S jeho pomocou elegantne odstránite všetky tie malé druhy neporiadku, ktoré vzniknú počas vašej zábavy,“ hovorí Marek Žáčik, produktový manažér spoločnosti Electrolux.

Ergorapido pomáha udržiavať vašu domácnosť v krištáľovej čistote vďaka svojmu 2 v 1 prevedeniu. Obsahuje malý ručný vysávač, ktorý umožňuje rýchlo a ľahko prejsť od vysávania podlahy či koberca k nábytku. Navyše, v najnovšej generácii vysávačov Ergorapido už nájdete Lithium TurboPower batérie, vďaka ktorým majú vysávače lepšiu účinnosť vysávania, dlhšiu životnosť a výdrž batérie a až o 42 % menšiu hmotnosť.

Limitovaná edícia vysávačov Ergorapido vyzdobených krištáľmi Swarovski bude v obchodoch od novembra 2015.

Odporúčaná cenníková cena  je 299 eur s DPH.

Značky: