Jedna z možností, ako mať doma čistejší vzduch. Pri práci z domu je to aktuálna téma, no využitie nájdete po celý rok.

V súčasnosti trávime v interiéroch viac ako 80 % nášho času a toto číslo sa na najbližších pár týždňov pravdepodobne ešte zvýši. Preto je dôležité, aby prostredie, v ktorom sa nachádzate, nenarúšalo vaše zdravie ani fyzickú pohodu.

Nekvalitný vzduch v domácnosti je neviditeľný problém, ktorý ale môže spôsobovať pálenie očí, podráždenie dýchacích ciest, bolesti hlavy, suchú pokožka, poruchy koncentrácie alebo únavu. Môžete ho skúsiť riešiť pravidelným vetraním, účinnejšie s ním pomáhajú bojovať čističky vzduchu.

Ako na baktérie v domácnosti?

Čističky vzduchu zlepšujú nielen cirkuláciu vzduchu v miestnosti, ale aktívne bojujú aj proti vírusom a baktériám. Čistička Electrolux Pure A9 je vybavená filtrom s antibakteriálnymi látkami, ktorý neutralizuje až 99,9 % baktérií v ovzduší a zabraňuje aj ich rozmnožovaniu.

Vďaka 5-stupňovej filtrácii sa bez problému prispôsobí všetkým vašim potrebám a zbaví vašu domácnosť nielen baktérií, ale aj vírusov, peľov a zápachu.

Nastavenia čističky sa dajú meniť aj s pomocou mobilnej aplikácie PURE A9, v ktorej navyše nájdete aktuálne informácie o kvalite vzduchu vo vašej domácnosti.

Čistička je ale plne automatická. Technológia PureSense nepretržite meria kvalitu vnútorného a vonkajšieho vzduchu a automaticky upravuje mieru čistenia tak, aby ste v domácnosti vždy mali kvalitný a zdravý vzduch bez zápachu.

Je vhodná do miestností s rozlohou do 129 m2. Hlučnosť je v rozsahu 17 dB ÷ 46 dB. Svojou činnosťou nebude rušiť okolie.

Zdroj: Electrolux

Prečítajte si aj:

Prečo čistiť vzduch doma a v kancelárii aj od vírusov a ako to robíme my v redakcii

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.