Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Udržateľnosť, zníženie negatívneho vplyvu na životné prostredie, zlepšenie funkcií a zároveň zachovanie perfektných výsledkov pri praní a sušení bolo hnacou silou krokov, ktoré viedli k vytvoreniu novej série inteligentných spotrebičov Electrolux.

Vďaka sérii práčok 600 – 900, práčok so sušičkou 700 – 800 a sušičiek bielizne 600 – 900 ponúka popredná značka domácich spotrebičov v oblasti udržateľnosti možnosť, ako jednoducho predĺžiť životnosť bielizne a výrazne tak ušetriť náklady nielen na nákup nového oblečenia, ale aj na starostlivosť o kúsky, ktoré už máte. 

Predĺžte životnosť vášho oblečenia šetrnou a efektívnou starostlivosťou

Nie je nevyhnutné obmedzovať sa v starostlivosti o obľúbené kúsky oblečenia alebo kvôli dlhým programom odkladať pranie na vhodnú chvíľu. Funkcia UltraQuick 59/49/39 minút práčok Electrolux zabezpečí odstránenie viac než 50 druhov bežných škvŕn, vrátane škvŕn od kečupu, bolonskej omáčky a šťavy z mäsa, a to pri 30 °C a dĺžke cyklu kratšej než jedna hodina.

V tomto procese pomáha predmiešanie a rovnomerné rozdelenie pracieho prostriedku a aviváže v jedinečnej zásuvke UniversalDose ešte pred vstupom do bubna. Zaručí sa tým efektívne využitie vody a elektrickej energie a zároveň vynikajúce výsledky. Pri práčkach Electrolux série 800 a 900 a práčkach so sušičkou série 800 dokáže program optimalizovaný na každodenné pranie zmiešanej bielizne z bavlny a syntetiky ušetriť až 30 % energie. 

Najvyššia séria práčok sa pýši technológiou PureWash, ktorá sa postará o zmäkčovanie vody na pranie a pomáha chrániť vlákna v oblečení. Aj po 50 pracích cykloch tak farby vyzerajú ako nové. 

Inteligentné funkcie, jednoduchá komunikácia

SmartSelect jediným kliknutím prispôsobí pranie vaším potrebám. Táto funkcia dostupná u niektorých modelov práčok 700 – 900 ušetrí až 80 % energie, 50 % času a 20 % vody. 

U sušičiek 700 – 900 sa pomocou konektivity SyncDry sušička prepojí s práčkou a automaticky vyberie najvhodnejší program sušenia. Vďaka celému radu inteligentných funkcií, ako je napríklad SmartSave, sa sušička naučí bielizeň sušiť so zreteľom na vaše pranie a nastaví program podľa toho, či preferujete rýchle sušenie alebo chcete dosiahnuť najvyššiu možnú úsporu. 

Doposiaľ najpokročilejší intuitívny displej Electrolux DynamicDisplay umožňuje jednoduchú navigáciu a individuálne nastavenia, vďaka čomu si dokážete rýchlo zvoliť obľúbené cykly a získať užitočné tipy, ako šetriť zdroje. Minimalistický a prehľadný ovládací panel pritiahne pozornosť na funkcie a vlastnosti, ktoré môžu zvýšiť efektivitu a znížiť spotrebu energie, ale aj pracích prostriedkov. Ku všetkým možno pristupovať a prechádzať ich prostredníctvom novej vylepšenej inteligentnej aplikácie Electrolux. 

Rovnomerne vysušené deky a páperové bundy 

Technológia 3DSense prináša dokonalý výsledok aj pri perinách, vankúšoch alebo oblečení z ťažšej viacvrstvovej látky. Páperové bundy môžu vďaka presnému a úplnému vysušeniu zostať nadýchané a s perfektne zachovanou tepelnou izoláciou.

Technológia SensiCare meria teplotu a vlhkosť a následne nastavuje čas a spotrebu optimálne podľa každej náplne. Bielizeň je chránená pred prehriatím a nadmerným sušením, zníži sa spotreba a oblečenie zostane dlhšie ako nové.

Vybrané modely novej série Electrolux sú súčasťou označenia EcoLine, ktoré zahŕňa najvyššiu triedu energetickej účinnosti značky Electrolux. V jednotlivých kategóriách výrobkov Electrolux EcoLine zdôrazňuje kľúčové vlastnosti, ktoré vedú k efektívnejšiemu využívaniu zdrojov, a má tiež vybrané modely s energetickým hodnotením lepším než
A na škále energetickej úspornosti EÚ.

Značky: