Muskovi sa vyjadreniami prostredníctvom príspevkov na Twitteri darí ovplyvňovať trh s kryptomenami.

Dokonca je zodpovedný za to, že niektorí investori na kryptomenovom trhu skrachovali, pretože mu príliš dôverovali. Je preto prirodzené, že na jeho vyjadrenia zareagovala aj významná hackerská skupina Anonymous, ktorá vyhlásila šéfovi Tesly vojnu.

Hackeri navyše prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na sociálnej sieti, povedali, že idú do vojny proti Elonovi Muskovi. V ňom uviedli, že hry Elona Muska a jeho vplyv na trh s kryptomenami zašli priďaleko a chová sa arogantne. Hackeri sa domnievajú, že Elon Musk má komplex nadradenosti.

Sú tiež presvedčení, že šéf spoločnosti Tesla svojimi vyhláseniami poškodzuje trh s kryptomenami, ako aj bežných používateľov, ktorí mu verili a investovali do digitálnej meny. Jeho arogancia nemá hraníc a vôbec sa nestará o záujmy bežných ľudí. Ich verdikt je jednoznačný – Elon Musk nie je priateľom bežného človeka, ani samotných hackerov.

Hackeri zároveň nehovorili o tom, aké kroky budú nasledovať po tomto vyhlásení a ako zamýšľajú potrestať Elona Muska. V tejto fáze sa obmedzili iba na vyhlásenie o negatívnom dopade zakladateľa Tesly na trh s kryptomenami.

Video skupiny Anonymous si môžete pozrieť aj na tomto odkaze.

Zdroj: GizChina

Titulný obrázok: Coinquora

Prečítajte si aj:

Čo sú kryptomeny a oplatí sa ich nakupovať? (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.