Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vysoko presné metrologické a fotogrammetrické 3D ručné skenery ponúkajú špičkové technológie pre priemyselné aj umelecké využitie.

Elvira, popredný dodávateľ 3D technológií a prevádzkovateľ portálu Abc3D začína distribúciu svetového výrobcu 3D skenerov Scantech. Špičková technológia 3D skenovania zahŕňa vysoko presné ručné skenery s veľkým záberom na skenovanie s mimoriadnou presnosťou a detailom, a to aj pre veľkoobjemové modely.

Scantech je výrobcom 3D skenerov s metrologickými, fotogrammetrickými funkciami s integráciou infračervených a modrých laserových lúčov a ďalším príslušenstvom ako sú dotykové sondy na meranie hlbokých dier a nerovností povrchu. Ponúkajú veľmi rýchle a presné 3D skenovanie objektov s rozmermi 10 m a viac.

„Scantech je jeden z najväčších svetových výrobcov ručných 3D skenerov, ktorý konkuruje špičke tohto odboru,“ hovorí Jan Šmejcký, riaditeľ spoločnosti Elvira. „Už pri úvodnej prezentácii sme boli milo prekvapení rýchlosťou a presnosťou skenovania a následnými možnosťami spracovania v softvéri ScanViewer. Produkty Scantech teraz skvelo dopĺňajú našu súčasnú ponuku 3D skenerov, kam patrí okrem iného Evatronix a Revopoint. V našom showroome 3D technológii, jednom z najväčších v ČR, môžeme teraz predviesť veľmi širokú škálu 3D skenerov. Už v tejto chvíli evidujeme zvýšený záujem o cenovo dostupný model iReal 2E.“

Farebný ručný 3D skener iReal 2E vyniká hĺbkou ostrosti, veľkým skenovacím rozsahom, mimoriadne výkonnými funkciami algoritmov na rýchle snímanie textúr a presných detailov. Bol špeciálne navrhnutý na skenovanie stredne veľkých a veľkých objektov a 3D skenovanie ľudského tela. Využíva štruktúrované svetlo VCSEL, vďaka ktorému je skenovanie pohodlné a bezpečné pre oči. Precízne zachytáva textúry a geometriu aj bez nutnosti použitia zarovnávacích značiek. Pomocou kombinovaného zarovnávacieho režimu rýchlo a jednoducho skenuje v každej situácii prakticky akýkoľvek objekt.Skener je určený na prácu v technických, ale aj v medicínskych alebo umeleckých odboroch.

Viac o tejto novinke a ďalších produktoch Scantech získate na tejto webovej stránke.

Značky: