Spoločnosť Energy Sistem uvádza na trh dvojicu štýlových slúchadiel. Audio novinky ponúkajú vynikajúce zvukové parametre, detailne prepracovaný dizajn a výdrž až sto hodín na jedno nabitie.

Slúchadlá, ktoré vás odrežú od sveta

Bezdrôtové dizajnové slúchadlá Energy Headphones 7 s funkciou aktívneho potláčania hluku (Active Noise Cancelling, ANC) ponúkajú čistý zvuk v každom detaile, zbavený všetkého okolitého hluku. Vysoký komfort pri nosení zaisťuje samonastaviteľný hlavový most s výklopnými mušľami s uhlovým rozsahom až 15 ° a prispôsobivými vankúšikmi. Slúchadlá možno navyše ľahko zložiť do kompaktného cestovného balenia. Slúchadlá obsahujú tiež zabudovaný mikrofón a multifunkčné tlačidlo umožňujúce jeho ľahké ovládanie.

Slobodu počas počúvania hudby zaručuje kombinácia bezdrôtového pripojenia Bluetooth 4.0 a vstavané 800 mAh batérie, ktorá ponúkajú nepretržitú prevádzku slúchadiel v režime ANC po dobu až 100 hodín na jedno nabitie, prípadne až 15 hodín v režime Bluetooth spoločne s ANC.

Exkluzívny keramický dizajn

Nové in-ear slúchadlá Energy Earphones 5 Ceramic zaujmú predovšetkým svojím precíznym spracovaním a exkluzívnym keramickým vyhotovením. Keramické telo významne ovplyvňuje zvukové parametre a pomáha vytvárať silný zvuk s čistými výškami a silnými basmi. K zdroju hudby možno slúchadlá pripojiť prostredníctvom plochého kábla s dĺžkou 120 cm, ktorý je vybavený aj zabudovaným mikrofónom a multifunkčným tlačidlom umožňujúcim ovládať funkcie na prehrávanie hudby či vybavovať telefonáty. Súčasťou balenia slúchadiel Energy Earphones 5 Ceramic je tiež pevné puzdro, ktoré zvyšuje ich ochranu na cestách.

Cena a dostupnosť

Spoločnosť Energy Sistem ponúka trojročnú záruku bez obmedzenia a kladie veľký dôraz nielen na dizajn a inovatívne technológie, ale aj na vysokú dostupnosť svojich produktov. Slúchadlá Energy Headphones 7 si môžu zákazníci kúpiť za odporúčanú koncovú cenu 106 eur s DPH, model Energy Earphones 5 Ceramic je v predaji za odporúčanú koncovú cenu 24 eur s DPH.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.