Akcia platí už iba pár dní.

V Epsone práve prebieha cashback akcia, vďaka ktorej môžete do konca roka 2020 získať naspäť až 155 eur z vášho nákupu.

Cashback prebieha v termíne od 1. 9. 2020 do 31. 12. 2020 a týka sa tlačiarní radu EcoTank či Mono EcoTank. Zoznam konkrétnych modelov a tiež aj výšku cashbacku až do 155 eur pre jednotlivé tlačiarne nájdete na webe epson.sk/cashback.

Ak chcete využiť cashback ponuku, je potrebné si do konca roka 2020 zakúpiť vybranú tlačiareň z radu EcoTank a do 30 kalendárnych dní od dátumu nákupu požiadať o vrátenie peňazí na adrese epson.sk/cashback. Na tomto webe vyplníte online formulár, nahráte kópiu účtenky a fotografiu sériového čísla tlačiarne a následne vám bude vrátená časť peňazí.

Epson cashback

Na webe epson.sk/cashback nájdete zoznam tlačiarní a výšku cashbacku ako aj online formulár, ktorý je potrebné vyplniť pre získanie cashbacku

Tlačiarne EcoTank a ich výhody

Tlačiarne EcoTank sú riešenia bez atramentových kaziet s veľkou atramentovou nádržkou, ktorú je možné dopĺňať atramentom z dodaných fľaštičiek pre pohodlnejšiu a ekologickejšiu tlač. Epson tvrdí, že ide o mimoriadne úsporné riešenie s nízkymi nákladmi na tlač, pretože ich používaním sa znížia náklady na jednu stranu až o 90 % a zamedzí sa tak zbytočnému plytvaniu farbou i papierom.

Súčasťou balenia je tiež zásoba atramentu, ktorá vystačí až na 3 roky tlače. Doplnenie atramentu pomocou samostatných fľaštičiek s atramentom je jednoduché vďaka technológii rýchleho dopĺňania, prehľadnému označeniu fľaštičiek a ich vylepšenému dizajnu, ktorý zaručuje, že sa pri dopĺňaní nič nezašpiní. Tlačiarne EcoTank umožňujú aj tlač z chytrých telefónov či tabletov bez nutnosti zapnutia notebooku.

Zdroj: Epson

Prečítajte si aj:

Prejdite na atramentovú tlač: Epson EcoTank

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit