Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Epson predvedie na veľtrhu Photokina kvalitu a flexibilitu skenovania, atramentovej tlače pre najrôznejšie tlačové aplikácie a technológiu smart glass (B011, Hala 2.2, 20.- 25. september 2016).

Návštevníci si môžu pozrieť celé spektrum najnovších produktov, ktoré ukazujú, ako môžu domáci užívatelia a profesionáli zaoberajúci sa fotografiou,  tlačou snímok s výnimočnou kvalitou na celý rad médií, či ako vstúpiť do sveta rozšírenej reality vďaka inteligentným okuliarom Moverio.

Okrem ucelenej rady vysoko efektívnych riešení pre profesionálnu tlač fotografií a fine art prekročí Epson na veľtrhu nad rámec tradičných fotografických médií. Ukáže návštevníkom, ako ľahko sa dajú použiť atramentové tlačiarne Epson, ktoré sú jednotkou na trhu, pre tlač na plátno, tričká, kovové dosky a 3D objekty tak, aby bolo možné vytvárať personalizované predmety s fotografiami. Epson na výstave spolupracuje s poprednými špecialistami v oblasti softvéru, postprodukcie a aplikácií, aby ukázal, ako je možné ľahko a rýchlo vytvárať produkty s kreatívnymi fotografiami alebo fine art tlač.

Aby Epson návštevníkom pomohol získať ďalšie informácie o najnovších trendoch v oblasti spracovania obrazu a tlačových techník, usporiada vo svojich výstavných priestoroch na veľtrhu sériu každodenných panelových diskusií. Experti spoločnosti Epson sa spoja so špecialistami tohto odvetvia, ktorí prispejú radami k aktuálnym témam: Ako tlačiť na média s optickými zjasňovačmi, najlepší spôsob, ako digitalizovať diapozitívy a historické snímky na sklenených doskách a ako vybrať najlepšie médium pre zhotovenie fotografií najvyššej kvality alebo fine art tlače.

Atramentové tlačiarne sú navrhnuté tak, aby napĺňali rôznorodé potreby zákazníkov a odvetvia profesionálnej tlače. Spĺňajú najvyššiu úroveň technologickej kvality, všestrannosti, konektivity a produktivity. V praktických zónach sa návštevníci budú môcť sústrediť na jednotlivé ukážky a budú mať k dispozícii expertov, ktorí poskytnú kvalitné informácie a pomoc. K najzaujímavejším bude patriť:

Dokonalá domáca a profesionálna tlač fotografií: Zoznámte sa s najnovšími atramentovými tlačiarňami Epson od multifunkčných, cez stolové atramentové tlačiarne so šiestimi farbami formátu A4, až po veľkoformátové tlačiarne o šírke 44 palcov s desiatimi farbami. Všetky sú navrhnuté tak, aby zaisťovali vynikajúcu kvalitu a jednoduchosť používania. Pokročilé atramentové sady vytvárajú úchvatne vyzerajúce výtlačky s živými farbami, prekreslenými detailmi a hlbokými, bohatými tónmi čiernej, plynulými prechodmi, vernou reprodukciou a nádhernými monochromatickými fotografiami.

Vysoká kvalita, špičkový produkční a fine art tisk: Zažite exkluzívnu kvalitu fotografií a fine art tlače na produkčnej úrovni až do šírky 64 palcov s veľkoformátovými tlačiarňami SureColor SC-P10000/P20000. Spoločnosť Digital Information sa na veľtrhu Photokina spojila so spoločnosťou Epson, aby po prvýkrát ukázala duplexné tlačové riešenie DGI osadené dvoma tlačiarňami SureColor SC-P10000.

Viacúčelové minilaby: Poskytujú komerčným fotografom a maloobchodným predajcom najvyššiu kvalitu a jednoduchosť používania. Epson bude predvádzať atramentové produkčné tlačiarne SureLab SL-D3000SR & DR, SureLab D7 Studio microlab a SureLab SL-D700 compact. Svojou schopnosťou tlačiť najrôznejšie fotografie, pohľadnice, kartičky, pozvánky, letáky, reklamné brožúry a tlač v rôznych formátoch o dĺžke až 1m na celú škálu médií, vrátane lesklého, polomatného a matného papiera v rolkách, patria  produkty z radu Surelab k vysoko flexibilným a ziskovým zariadeniam.

Vysoko kvalitná tlač fotografií a fine art tlač na plátno: Pozrite si profesionálnu produkčnú tlač a rámovanie na 64“ tlačiarni Epson SureColor SC-S80600 s automatickou rezačkou Fotoba a rámovacím zariadením MH&P Stretchmaster ST60/60. Epson predvedie inovatívne riešenia tlače na plátno prostredníctvom SureColor SC-T7200 s následným napínaním plátna na kartónové rámy Adventa.

Obrázky na tričká, textil, kovové povrchy a 3D objekty: Aby spoločnosť Epson ukázala flexibilitu tlačiarní SureColor SC-F pri tvorbe vysoko kvalitných textilných a reklamných produktov, bude predvádzať celý rad kreatívnych aplikácií. Trička budeme priamo potláčať tlačiarňou direct-to-textile SureColor SC-F2000. Na tlačiarni SureColor SC-F6200 bude Epson predvádzať, v spolupráci s expertmi, sublimačnú 3D tlač so spoločnosťou SubliTec, tlač na 3D objekty vrátane heliem, obalov na telefóny, tablety a reklamné predmety. Epson v spolupráci so spoločnosťou ChromaLuxe ukáže tlač fotografií na kovové tabuľky pomocou stroja SC-F6200, výsledkom tlače sú úchvatné, trvanlivé produkty.

Značky: