Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tlačiareň SureColor SC-F3000 ponúka vyššiu spoľahlivosť, veľmi kvalitný výstup a flexibilitu tlače pre výrobu odevov.

Spoločnosť Epson oznámila uvedenie tlačiarne pre priamu potlač textilu (DTG), ktorá ponúka nízke celkové náklady na vlastníctvo. Tlačiareň je určená pre stredné a veľké firmy vyrábajúce odevy a pre dodávateľov tričiek.

Firmy, ktoré vyžadujú vysokú presnosť, rýchlu realizáciu zákaziek a schopnosť vyrábať zložité návrhy zákazníkov pri použití rôznych druhov textilu, ocenia bezchybnú spoľahlivosť, produkčnú efektivitu a rýchlosť tlačiarne SureColor SC-F3000.

Spoločnosť Epson prvýkrát vo svojej rade DTG tlačiarní predstavila veľkoobjemové riešenie atramentovej tlače s kompaktnými 1,5-litrovými zásobníkmi atramentu, ktoré pomáhajú znižovať celkové náklady na vlastníctvo a prestoje.

Intuitívne a vysoko odolné prevedenie doplnila spoločnosť Epson o prvky, vďaka ktorým bude aj neskúsený užívateľ pracovať efektívnejšie pri dlhodobom zachovaní kvality a presnosti tlače:

Jednoduchá inštalácia:

• 4,3“ dotykový panel s vylepšenými funkciami
• Automatické nastavenie výšky tlačovej plochy pomocou snímačov, ktoré automaticky detekujú výšku povrchu odevu, čím sa uľahčí prechod medzi potlačou tričiek, mikín, látkových tašiek a ďalších odevov.
• Jednoduchá údržba a výmena spotrebného materiálu s jednoduchým prístupom
Slávek Gross, LFP Business Account Manager spoločnosti Epson Europe CZ & SK, hovorí: „Načúvanie potrebám firiem je motorom našich inovácií. Inšpirovalo nás pri vývoji funkcií aj vyhotovení tlačiarne SC-F3000. Okrem jednoduchej obsluhy prináša táto DTG tlačiareň vysokú kvalitu výstupov pri mimoriadnej rýchlosti tlače. Pre mnoho firiem, ktoré chcú rozšíriť výrobu a kontrolovať kvalitu svojich konečných produktov, tak predstavuje tlačiareň zmysluplné riešenie z ekonomického aj kreatívneho hľadiska.“ A dodáva: „Je pre nás dôležité, aby sme našich zákazníkov zbavili stresu a podporili ich dôveru v tlačiareň SC-F3000 pri každom použití. Preto spoločnosť Epson poskytuje kompletné tlačové riešenie DTG: tlačiareň, atramenty, softvér i podporu.“
Tlačiareň SureColor SC-F3000 bude dostupná od júna 2020.

 

Značky: