Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový kompaktný a všestranný 24″ model prináša vysoko výkonnú tlač fotografií a plagátov. Nový 44″ model je vybavený integrovaným systémom zásobníkov atramentu, ktoré umožňujú tlačiť veľký objem fotografií

Spoločnosť Epson oznámila uvedenie troch nových 24″ tlačiarní, ktorými rozširuje existujúcu ponuku 44″ veľkoformátových tlačiarní SureColor SC-P8500D. Sú určené pre veľkoobjemovú produkciu plagátov a do kopírovacích center. Nové produkty prinášajú výnimočnú kvalitu obrazu, nízke prevádzkové náklady, nízke nároky na inštalačný priestor a jednoduché ovládanie s možnosťou tlače na širokú škálu predlôh, vrátane silných kartónov.

Epson uviedol tiež novú 44″ plne integrovanú produkčnú tlačiareň s jednoduchou obsluhou, inteligentnými funkciami a systémom zásobníkov atramentu so šiestimi farbami.

Nová ponuka spoločnosti Epson predstavuje elegantné a komplexné riešenie tlače pre najrôznejšie firmy od maloobchodných predajní a profesionálnych fotografických štúdií až po produkčné spoločnosti zamerané na tlač a výrobu plagátov.

Tri nové 24″ (610mm) tlačiarne – SureColor SC-P6500E (jedna rola), SC-P6500D (dve role, s PostScriptom), SC-P6500DE (dve role) a 44″ tlačiareň SureColor SC-P8500DL dopĺňajú obľúbenú 44″ (1117mm) tlačiareň SureColor SC-P8500D a spoločne tvoria rad SureColor SC-Px500.

Súčasťou všetkých produktov tohto radu je prelomová technológia Micro TFP PrecisionCore spoločnosti Epson. Využíva 6-farebné pigmentové atramenty UltraChrome Pro6, ktoré teraz obsahujú doplnkový šedý atrament na rozšírenie farebného priestoru.

Model SC-P8500DL je vybavený vstavanými 1,6 l zásobníkmi atramentu, ktoré zvládnu vysokokapacitnú tlač veľkoformátových fotografií a plagátov.

Zabezpečujú výnimočnú kvalitu tlače, majú extrémne kompaktný dizajn, používajú chytré funkcie a ľahko sa ovládajú.

Všetky produkty ponúkajú zvýšenú úroveň zabezpečenia a správu zariadení, ktorú vyžadujú ich cieľové segmenty.

Rad SC-Px500 prináša vysokú rýchlosť tlače (až 18 m2/h) bez straty kvality obrazu. Má ovládacie prvky umiestnené na prednej strane tlačiarne na zjednodušenie obsluhy a vyššiu produktivitu.

Produkty sú vybavené tlačovou hlavou, ktorá je chránená pred prachom , čo znižuje náklady na údržbu. Sada 6-farebných atramentov znižuje prevádzkové náklady, pretože v porovnaní s inými 8-farebnými modelmi využíva menej atramentu.

V rušných kopírovacích centrách a maloobchodných prevádzkach je potrebné zabezpečiť dôvernú a bezpečnú tlač dokumentov. Preto majú tieto tlačiarne vylepšené IT funkcie a zabezpečenie, ktoré zahŕňajú ochranu NFC, a navyše šifrovaný prístup zabezpečený kódom PIN a heslom.

Jednoduché používanie je kľúčová požiadavka, preto sú tlačiarne radu SC-Px500 navrhnuté tak, aby sa dali jednoducho a intuitívne ovládať prostredníctvom prispôsobiteľného, dobre prístupného 4,3″ dotykového panelu. Ľahké je aj zakladanie a vyberanie role papiera vďaka automatickému zakladaciemu mechanizmu.

Produktivitu zvyšuje platforma Epson Cloud Solution PORT.  Umožňuje vzdialenú kontrolu stavu tlačiarne zo smartphonu alebo tabletu, zatiaľ čo využitie a výkon tlačiarne je možné monitorovať pomocou softvéru Production Monitor s aktualizáciami v reálnom čase. To zabezpečuje vysokú produktivitu a rýchle riešenie problémov s údržbou.

„Tieto 24″ kompaktné modely v modernom dizajne sú vysoko kvalitné komerčné tlačiarne ideálne na tlač fotografií a plagátov,“ hovorí Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK „Spoločne so 44″ modelmi a novou tlačiarňou SC-P8500DL teraz rad SC-Px500 ponúka ideálne riešenie pre každého v sektore výroby fotografií a plagátov.“

Značky: