Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové robustné tlačiarne SC-F11000 a SC-F11000H sú navrhnuté s dôrazom na vysokú produktivitu s rýchlou, spoľahlivou a opakovateľnou kvalitou pre potreby výrobcov textilu

Po úspechu 76-palcových priemyselných textilných tlačiarní SC-F10000 a F10000H v roku 2020 predstavuje spoločnosť Epson novú 76-palcovú textilnú tlačiareň. SC-F11000 je sofistikovaná sublimačná tlačiareň vyvinutá na textilnú výrobu, kde sú vysoká produktivita, rýchlosť, kvalita a spoľahlivosť kľúčové pre úspech podniku.

Tlačiareň SC-F11000H bola navrhnutá s dôrazom na maximálnu dĺžku prevádzky vďaka novej voliteľnej technológii Jumbo Roll, ktorá umožňuje nepretržitú produkciu a skrátenie prestojov vďaka menej častej výmene médií, čo je ideálne pre nepretržitú veľkoobjemovú produkciu. Tlačiareň je dokonale prispôsobená na použitie v oblasti módy, športového oblečenia, vybavenia domácností a textilných pútačov.

Tlačiareň SC-F11000H sa vyznačuje CMYK konfiguráciou atramentu a obsahuje pridanie jednej z troch súprav atramentov: oranžový a fialový, fluorescenčný žltý a fluorescenčný ružový a svetloazúrový so svetlopurpurovým.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, hovorí: „V oblasti sublimačnej tlače na báze farbív zákazníci požadujú rýchle doby obratu, konzistentný výkon, vysokokvalitný výstup a spoľahlivosť. Vzhľadom na tieto požiadavky sme vyvinuli priemyselnú sublimačnú tlačiareň, ktorá vytvára nové štandardy. Tlačiareň SC-F11000 ponúka najvyššiu výrobnú kapacitu zo všetkých veľkoformátových tlačiarní Epson. Je vybavená štyrmi tlačovými hlavami PrecisionCore Micro TFP a veľkoobjemovým atramentovým riešením s možnosťou výmeny počas prevádzky, vďaka ktorému nie je potrebné pri výmene atramentu prerušovať prácu.

Naše dedičstvo je postavené na inováciách a toto je jeden z momentov, v ktorých zvyšujeme latku produktivity v sublimačnej tlači.“

Medzi funkcie tlačiarní SC-F11000 a SC-F11000H patria:

  • Voliteľná technológia Jumbo Roll (maximálna hmotnosť rolky 300 kg)
  • Oranžový a fialový atrament (nové súpravy atramentov)
  • Vysokorýchlostná tlač až 255 m2/hod.
  • Tlačové hlavy PrecisionCore Micro TFP
  • Technológia Epson Precision Dot (spojenie troch špecializovaných technológií sublimácie: Halftone, LUT a Micro Weave)
  • Jednoduché založenie médií (zakladacia páka vpredu a vzadu)
  • Technológia automatického nastavenia vrátane vstavanej RGB kamery
  • Sušiaca jednotka (menej atramentu preneseného na rub média, eliminácia vzniku skladov)
  • Pokročilá automatická kontrola napnutia materiálu (Ad-ATC) na presné a stabilné podávanie médií
  • Veľkokapacitný atramentový systém (s 10-litrovými alebo 3-litrovými zásobníkmi atramentu s podporou funkcie výmeny počas prevádzky)
  • Diely vymeniteľné používateľom vrátane tlačových hláv
  • Veľmi intuitívny 9-palcový dotykový panel LCD

Spoločnosť Epson je výrobcom všetkých súčastí tlačiarní SC-F11000 a SC-F11000H vrátane tlačových hláv, atramentu a softvéru Epson EdgePrint Pro, vďaka čomu sa ešte výraznejšie zvyšuje konzistencia, kvalita a spoľahlivosť dodávok.

Značky: