64-palcová tlačiareň SureColor SC-R5000 ponúka presné a rýchloschnúce výtlačky s konzistentnými farbami pre tlač na širokú paletu médií

Uvedením série SureColor SC-R5000 rozšírila spoločnosť Epson portfólio svojich tlačiarní o model pre tlač s atramentmi Resin. Toto riešenie prináša dodávateľom tlačových služieb a agentúram ponúkajúcim kreatívny dizajn možnosť vytvárať široké spektrum signage produktov aj vysoko hodnotných aplikácií ekologicky a s výnimočnými výsledkami.

Nová séria R je odpoveďou na výzvy, ktoré v tomto sektore prináša práca s atramentmi založenými na báze vody a organickej živice a stavia na dlhoročnej histórii inovácií spoločnosti Epson v oblasti zobrazovania, správy farieb a presného podávania médií, vďaka ktorým prináša ideálne riešenie.

Nová 64-palcová tlačiareň ponúka výnimočný výkon tlače a správu farieb vďaka tlačovej hlave PrecisionCore Micro TFP. Presná kontrola teploty, ktorú monitorujú štyri teplotné senzory, zabezpečuje konzistentnosť farieb po celej ploche tlače. Tri nezávislé systémy kúrenie (predohrev, ohrev tlačovej plochy, vytvrdzovanie) zabezpečujú jednotnosť farieb a spoľahlivú manipuláciu s médiami.

Efektívny proces sušenia a vytvrdzovania umožňuje lamináciu a dodanie v rovnaký deň, takže užívatelia môžu skrátiť čas vybavenie objednávky.

Tlačová hlava PrecisionCore Micro TFP s dlhou životnosťou zabezpečuje presné a opakovateľné farby od prvého výtlačku. Vzhľadom k tomu, že pri piezoelektrických tlačových hlavách nedochádza k degradácii pôsobením tepla, zostáva umiestnenie kvapiek a veľkosť tlačových bodov konštantná počas celej životnosti tlačovej hlavy. V prípade potreby môže tlačovú hlavu vymeniť obsluha stroja[1]. Tým sa skracujú nežiadúce prestoje a zvyšuje sa produktivita.

Technológia Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC), ktorá predstavuje špičku vo svojej triede, ponúka vysoko presnú stabilitu rozmerov pri tlači jednotlivých panelov veľkých tlačových úloh, akými sú napríklad dekorácia výkladov alebo tapety. Táto konzistentná opakovateľnosť obmedzuje plytvanie materiálom, skracuje čas aplikácie výtlačku a zákazníkovi prináša bezproblémové výsledky.

Nová šesťfarebná zostava atramentov UltraChrome RS je bez zápachu a používa atramenty Resin na vodnej báze, ktoré sú vhodné pre použitie v akomkoľvek prostredí, ako sú napríklad školy, nemocnice, hotely a interiéry. Riešenie veľkokapacitného zásobovania atramentom ponúka variant 1,5 litrového atramentového vrecka pre stredné objemy tlače a rýchlo meniteľnú dvojitú zostavu atramentov pre veľké objemy tlače, ktoré sú v ponuke pre SC-R5000L.

Kľúčové vlastnosti SC-R5000 zahŕňajú:

  • Atrament Epson UltraChrome RS – Resin atrament na vodnej báze a organickej živice so širokou farebnou škálou
  • Vysokú odolnosť výtlačkov proti poškriabaniu
  • Certifikáciu GreenGuard Gold, AgBB a French-VOC
  • Systém presného podávania a navíjanie výtlačkov – prináša tlač z rolky na rolku podporujúc špičkovú produktivitu
  • Technológiu Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) pre presné a stabilné podávanie médií
  • Náhradne diely môže vymieňať obsluha (tlačová hlava vymeniteľná užívateľom)
  • Tri novo navrhnuté nezávislé systémy kúrenia (predohrev, ohrev tlačovej plochy, vytvrdzovanie)
  • Riešenie s veľkokapacitnými zásobníkmi atramentu – atramentové vrecko s objemom 1,5l pre užívateľov so strednými objemami tlače a 2 X 1,5l atramentové vrecko pre užívateľov s veľkým objemom tlače a podporou „hot swap“ výmeny atramentov v priebehu tlače
  • 4,3-palcový dotykový displej pre intuitívne ovládanie
  • Software Epson Edge Print RIP pre jednoduché nastavenie tlačových úloh

Model SC-R5000 bude v predaji počas zimy 2020.

[1] *S príslušným servisným balíčkom Cover+.

Značky: