Epson rozšíril rad firemných tlačiarní EcoTank a uviedol na trh prvé multifunkčné tlačiarne EcoTank pre formátu A3. Tieto zariadenia ponúkajú farebnú aj čiernobielu tlač formátu A3. Ide o tlačiarne EcoTank Pro L15180 a M15180.

Takto sa napĺňa atrament do tlačiarne

Takto sa napĺňa atrament do tlačiarne

Tieto tlačiarne bez atramentových kaziet umožňujú nerušenú tlač, pričom nie je potrebné vymieňať či skladovať atramentové kazety. Predstavujú energeticky úspornú alternatívu laserových tlačiarní.

Tieto atramentové tlačiarne majú až o 83 % nižšiu spotrebu energie ako laserové tlačiarne a používajú veľkokapacitné atramentové zásobníky. Tie je možné dopĺňať pomocou veľkokapacitných fľaštičiek s atramentom, ktoré zabezpečia až 7 500 čiernobielych a 6 000 farebných výtlačkov.

Tlačiť je možné aj z mobilného telefónu

Spomenuté produkty možno ľahko integrovať do zabezpečeného pracovného postupu tlače vďaka jednoducho použiteľnej konektivite. V malých pracovných skupinách umožňujú vyššiu produktivitu – prvú stranu je možné vytlačiť len za 5,5 sekúnd.

Zamestnanci sa po pandémii začínajú vracať na pracoviská a mnoho firiem sa snaží konať udržateľne. Ak si vyberiete miesto laserovej tlačiarne atramentovú technológiu Epson Heat-free, je to malá zmena, ktorá môže mať veľký pozitívny dopad. Pomôže v úsilí znižovať spotrebu energie a redukovať množstvo odpadu súvisiaceho s tlačou.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.