Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové modely Epson DS-800WN a 900WN prichádzajú s vysokorýchlostným skenovaním v sieti, Wi-Fi a otvorenou platformou

Spoločnosť Epson na trh uvádza rad vysokorýchlostných skenerov formátu A4 s podávačom listov s integrovanou Wi-Fi, schopnosťou práce v sieti a otvorenou platformou pre lepšiu integráciu, efektivitu flotily zariadení a pohodlie koncových používateľov. Tieto nové skenery boli vyvinuté pre organizácie, ktoré potrebujú skenovať veľké objemy dokumentov a zjednodušujú správu dokumentov, digitalizáciu a automatizované pracovné postupy.

Skenery Epson DS-800WN a DS-900WN s rýchlosťou skenovania až 70 str./min pomáhajú organizáciám zvýšiť produktivitu, zatiaľ čo webový operačný systém s otvorenou platformou odstraňuje závislosť na desktopových platformách a súvisiacich aktualizáciách. Súčasne to znamená bezproblémovú integráciu s internými riešeniami spoločnosti Epson a riešeniami tretích strán od nezávislých dodávateľov softvéru, ktoré zjednodušujú správu siete a flotily zariadení.

Spoločnosť OptimiDoc ako prvá predstavila integráciu so svojou cloudovou aplikáciou. Toto riešenie umožňuje zákazníkom zabezpečiť prístup ku skenerom prostredníctvom prihlásenia kartou alebo PIN-om a poskytuje každému používateľovi personalizované skenovacie procesy s pokročilým spracovaním a doručením do cloudových úložísk, ako je Microsoft 365.

Vďaka pokročilému spracovaniu obrazu a všestrannej manipulácii s dokumentmi tieto nové produkty predstavujú komplexné riešenie pre efektívne, spoľahlivé a bezpečné skenovanie – to všetko s nízkym príkonom. Integrovaná sieť umožňuje zdieľanie skenerov medzi viacerými používateľmi, pričom overovanie používateľov umožňuje vytváranie personalizovaných nastavení a pracovných postupov, a taktiež zvyšuje zabezpečenie dokumentov. LCD displej navyše umožňuje ovládanie priamo zo skenera bez nutnosti použitia počítača.

Marcel Divín, National Sales Manager Epson Europe CZ & SK hovorí: „Tieto skenery sú ideálne pre organizácie, ktoré potrebujú rýchle, spoľahlivé a vysoko kvalitné skenovanie na zjednodušenie pracovných postupov a zvýšenie efektivity správy dokumentov.”

„Ich systém otvorenej platformy znamená, že ich možno bez problémov integrovať do existujúcich pracovných postupov s inými zariadeniami a riešeniami. Využívajú tiež rovnaké používateľské rozhranie ako ostatné Epson produkty otvorenej platformy, ako sú tlačiarne a multifunkčné zariadenia, čo zabezpečuje konzistentný používateľský zážitok.”

Nové skenery ponúkajú všetky výhody centralizovaného nastavenia a správy. Obsahujú až 30 % recyklovaného plastu, čo podporuje širšiu agendu udržateľnosti spoločnosti Epson.

Skenery budú dostupné od októbra 2024.

Značky: