Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Spoločnosti AT&T Digital Life a Ericsson diskutujú o rozšírení platformy pre bezdrôtové zabezpečenie domácností (Wireless Home Security) a platformy pre automatizáciu riešenia (Automation Solution) mimo USA
  • Ericsson by mal prispieť svojimi predejnými kanálmi a technickou expertízou firmám, ktoré chcú globálne ponúkať platformu AT&T Digital Life

AT&T Digital Life je poskytovateľom digitálneho zabezpečovacieho a plne integrovaného systému pre domácnosti, ktorý umožňuje zákazníkom riadiť svoje domovy virtuálne a odkiaľkoľvek – prostredníctvom smartfónov, nositeľných zariadení, tabletov alebo počítačov.

Platforma AT&T Digital Life flexibilne reaguje na konkrétne potreby zákazníkov. Je schopná spoľahlivým, bezpečným a škálovateľným spôsobom integrovať zariadenia a služby tretích strán. Globálni poskytovatelia služieb môžu platformu začleniť do svojich sietí a uspokojiť tak rastúci dopyt po pripojených domácnostiach.

AT&T a Ericsson v súčasnej dobe pracujú na výskume, ako umožniť firmám mimo USA jednoduchší vstup do rozvíjajúceho sa odvetvia inteligentných domácností. Spoločnosť Ericsson môže pomocť s testovaním a integráciou platformy do firemných systémov. Vďaka svojmu globálnemu pôsobeniu je taktiež schopná firmám poskytnúť technickú podporu po spustení platformy.

Štúdia Ericsson Consumer Lab o pripojených domácnostiach ukazuje jednoznačný záujem spotrebiteľov o toto integrované riešenie. Zámer platformy AT&T Digital Life expandovať do sveta predstavili obidvaja partneri na veľtrhu Mobile World Congress 2016 v Barcelone.

Ericsson na Mobile World Congress 2016

Spoločnosť Ericsson na Mobile World Congress 2016 ukázala, akým spôsobom sa formuje Zosieťovaná spoločnosť (Networked Society) a ako sa inovatívne nápady stávajú globálnou realitou. Poprední experti Ericssonu v Barcelone ukázali možnosti využitia najnovších technológií a prezradia, aký budú mať dopad na naše súkromné či pracovné životy.

Medzi to najzaujímavejšie čo švédska firma na MWC 2016 ukázala, patria novinky z oblastí ako 5G; internet vecí; cloud; Wi-Fi calling; obohatené VoLTE; či gigabitové LTE. Reč bola aj o mobilných peňaženkách, automobiloch na solárny pohon či koncepte autonómneho riadenia, ktorý Ericsson vyvíja s Volvom.

Značky: