Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Exkluzívna PC spolupráca zahŕňa všetky IEM podujatia až do eventu IEM Katowice 2023

ESL Gaming, popredná svetová spoločnosť zaoberajúca sa e-športami, a globálna technologická značka Lenovo, dnes oznámili exkluzívne partnerstvo zahŕňajúce počítačovú techniku pre potreby ESL Intel® Extreme Masters (IEM). Počnúc IEM Dallas v júni 2022 bude Lenovo Legion oficiálnym OEM partnerom pre viacero IEM turnajov, ktoré budú prebiehať počas podujatia IEM Katowice 2023.

V rámci spolupráce predstaví Lenovo Legion svoje portfólio vysokovýkonných herných počítačov – známych tým, že sú „štýlové vonku, a dravé vnútri“ – prostredníctvom špecifických spôsobov integrácie značky. Zahŕňa to viditeľnosť značky Lenovo Legion na hromadných podujatiach IEM, ako aj na sociálnych médiách a online, vrátane streamov na platforme Twitch, ktoré sledujú státisíce herných nadšencov, ktorí sa pripájajú zo svojich domovov po celom svete. Tisíce fanúšikov, ktorí osobne zavítajú na podujatia IEM, budú mať možnosť navštíviť stánok Lenovo Legion a zahrať si na výkonnom hernom hardvéri.

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Lenovo a zveriť im dôležitú rolu počas renomovaných súťaží Intel Extreme Masters,“ povedal Rodrigo Samwell, obchodný riaditeľ spoločnosti ESL Gaming. „Lenovo Legion je perfektným partnerom pre túto úžasnú a legendárnu súťaž v e-športoch, ktorú sme vytvorili spolu s Intelom. Sme presvedčení, že svojou účasťou Lenovo umocní herný zážitok profesionálnych hráčov a celkový zážitok fanúšikov.“
„Lenovo Legion je herná značka s koreňmi v e-športoch a tak partnerstvo s jednou z popredných svetových značiek turnajov v elektronických športoch svedčí o našom záväzku voči našej hernej komunite,“ povedala Emily Ketchen, viceprezidentka a marketingová riaditeľka Intelligent Devices Group v spoločnosti Lenovo. „Sme hrdí, že sa tento rok pripájame k fanúšikom Intel Extreme Masters a podporujeme top hráčov a tímy na celom svete, ktorí počas nadchádzajúcej sezóny dosiahnu nové méty vďaka vysokovýkonným zariadeniam Lenovo Legion poháňaným Intelom.“

Prvým podujatím je Intel® Extreme Masters Dallas 2022, s celkovým balíkom výhier 250 000 USD, ktoré sa uskutoční v Kay Bailey Hutchison Convention Center v Dallase, štát Texas v termíne 3. – 5. jún 2022. Viac informácií o podujatí nájdete na oficiálnej webovej stránke.

Pre viac informácií o ESL Gaming, navštívte stránku about.eslgaming.com, zaregistrujte sa na odber tlačových správ ESL Gaming alebo sledujte ESL Gaming na LinkedIn, Facebook, Twitter, a Instagram.