Október sa stal Európskym mesiacom kybernetickej bezpečnosti. O tohtoročné otvorenie sa postará spoločnosť Poradca podnikateľa, ktorá organizuje už IV. ročník EPI konferencie Kybernetická bezpečnosť.

Konferencia sa koná pod záštitou Národného bezpečnostného úradu. Otvoriť ju príde sám riaditeľ, Roman Konečný. Bohatá bude aj účasť expertov.

Za mikrofónom sa vystriedajú zvučné mená ako Ivan Makatura – generálny riaditeľ Kompetenčného a certifikačného centra kybernetickej bezpečnosti, Tomáš Hettych, viceprezident ISACA Slovensko, či Miroslav Chlipala z advokátskej kancelárie Bukovinsky & Chlipala, ktorí sú zároveň odbornými garantami konferencie.

Odborná konferencia sa uskutoční 3. a 4. októbra 2022 a účastníci sa môžu tešiť na širokú paletu tém naprieč celou kybernetickou bezpečnosťou – od základných požiadaviek vyplývajúcich z legislatívy cez detekciu a ochranu pred rizikami až po globálne skúsenosti z praxe firiem, organizácií aj jednotlivcov.

KyberbezpečnosťZdroj: epi

Súčasťou je aj panelová diskusia s otázkami účastníkov, ktorá býva tradične iskrivá a prínosná.

Aké hybridné hrozby číhajú na spoločnosti vo vojnovom stave? O tom porozpráva Rastislav Janota. Príklady kybernetických útokov v reálnych spoločnostiach a možnosti, ako sa im vyhnúť predstaví Maroš Barabas zo spoločnosti AEC s.r.o..

Konferencia sa uskutoční v prekrásnom prostredí Demänovskej doliny v Hoteli Grand Jasná****. Účastníci tak budú môcť nielen získať množstvo zaujímavých poznatkov, ale tiež užiť si čerstvý vzduch, wellness a prírodu.

Po celodennom programe plnom hodnotných tém, prítomných čaká spoločná večera s degustáciou lokálneho remeselného piva Liptovar. 

Partnermi podujatia sú:

  • Hlavní partneri: Tatry mountain resort, AEC, Micro Focus
  • Partner: TÜV SÜD Slovakia
  • Promo partneri: ISIT Slovakia, CORAgeo, Progress, Alison

Nenechajte si ujsť jednu z najlepších odborných konferencií o kyberbezpečnosti na Slovensku.

Celý program ako aj možnosť zakúpiť vstupenky je dostupný TU.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Epi.sk.