Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Upratovacie služby prešli dlhú cestu od čias manuálnej práce a tradičných metód.

S rýchlym technologickým pokrokom sa v upratovacom priemysle zaviedli inovatívne riešenia, ktoré menia spôsob údržby rôznych priestorov. Inteligentné technológie prinášajú revolúciu v odvetví upratovania, zvyšujú efektivitu, udržateľnosť a prinášajú lepšie výsledky.

Technológie sa snažia uľahčiť všetky úkony – či sa jedná o umývanie okien, veľkých priestorov alebo protiplesňový náter a jeho aplikáciu.

Nástup nových technológií

Upratovacie služby sa už nespoliehajú len na metly, mopy a základné čistiace prostriedky. Vývoj technológií priniesol celý rad automatizovaných a inteligentných čistiacich riešení. Napríklad robotické vysávače sa stali bežnou súčasťou mnohých domácností a komerčných priestorov. Tieto samostatné zariadenia sa pohybujú po miestnostiach, hľadajú prach a smietky a účinne upratujú bez zásahu človeka. Popularitu si získali aj čistiace zariadenia, ako sú parné čističe a tlakové čističe, ktoré zabezpečujú hĺbkové čistenie a dezinfekciu.

Smart čistiace systémy

Smart technológia optimalizuje výkon, zefektívňujú celú prevádzku a uľahčuje prácu samotným zamestnancom upratovacích služieb. V budovách možno nainštalovať snímače IoT (Internet of Things) na monitorovanie úrovne čistoty a doplnenia dezinfekcie či papierových utierok. Tento prístup založený na prenose údajov umožňuje upratovacím službám monitorovať priestory, šetriť energiu a znižovať plytvanie.

S požiadavkami o špičkové čistiace služby sa obráťte na A Servis Lipka.

IoT systémZdroj: elements.envato.com
IoT systém

Budúcnosť upratovacích služieb

Budúcnosť upratovacích služieb vyzerá sľubne. Môžeme očakávať ďalší pokrok v oblasti robotiky, čistiacich algoritmov riadených umelou inteligenciou a udržateľných čistiacich riešení. Od samočistiacich povrchov až po inteligentné systémy nakladania s odpadom – upratovací priemysel bude pokračovať v inováciách a poskytovať čistejšie a zdravšie prostredie pre všetkých.

A Servis Lipka poskytuje služby ako odstraňovanie grafity, umývanie okien a čistenie kobercov Bratislava.

Značky: