Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hráčsky trón vybavený masážnymi funkciami a ventilátormi chladenia pre maximálne pohodlie pri hraní hier aj prácu s počítačom.

Novinka medzi produktmi značky EVOLVEO zabezpečí všetkým hráčom s profesionálnymi ambíciami maximálne pohodlie pri hraní hier. Medzi hlavné funkcie a prednosti herného kresla EVOLVEO Ptero ZX Cooled patrí výškovo nastaviteľné sedadlo, hojdacia mechanika s aretáciou, bedrová opierka s masážnymi funkciami, hlavová opierka, nastaviteľné opierky rúk, pogumované kolieska a zabudované ventilátory v sedacej časti. Nosnosť tohto hráčskeho trónu je 150 kg.

Maximálne pohodlie a „Cool“ funkcie

Profesionálne herné kreslo EVOLVEO Ptero ZX Cooled vďaka svojim mnohým funkciám a prevedeniu výrazne zlepší herný či pracovní výkon a pohodlie pri dlhom sedení pri počítači. Vďaka vhodne tvarovanej podpierke hlavy a bedrovej opierke toto kreslo zabezpečuje správne držanie tela pri sedení. Bedrová opierka, ktorá je súčasťou dodávky, napomáha k lepšiemu držaniu tela a je navyše vybavená masážnymi funkciami. K dispozícii je osem rôznych režimov masáží. Pre ďalšie zvýšenie komfortu a pohodlia sú v spodnej časti kresla umiestnené dva 80mm ventilátory, ktoré v spojení s priedušným materiálom a rýchlosťou otáčania až 1 800 ot./min. zabezpečia chladenie sedadla pri mnohohodinovom hraní hier či práci na počítači. Napájanie je zabezpečené cez USB rozhranie pomocou trojmetrového kábla, ktorý je súčasťou balenia. Priedušný materiál je použitý taktiež po celej dĺžke operadla kresla. Hojdajúci mechanizmus umožňuje nastaviť opierku chrbta až do uhlu 180° a poskytnúť hráčovi krátky oddych od diania na monitore. 2D opierky rúk je možné nastaviť ako výškovo, tak do strán.

Kvalitné prevedenie a spoľahlivá konštrukcia

Kreslo EVOLVEO Ptero ZX Cooled má robustnú, spoľahlivú konštrukciu, základom je kvalitný kovový rám s nosnosťou až 150 kg. Kreslo je vybavené špeciálnymi 60mm kolieskami s pogumovaným povrchom. Vďaka tomu môže byť kreslo používané ako na tvrdom, tak na mäkkom type podlahy, a to celkom bez obáv z možného poškriabania či poškodenia podlahy. Na poťah kresla sú použité tri odlišné typy materiálov, ktoré vždy rešpektujú miesto použitia. Sedacia a chrbtová oporná časť je potiahnutá špeciálnym priedušným materiálom, ktorý pomáha lepšie odvetrávať kontaktné plochy a účinne pomáha proti poteniu pri dlhom sedení. Bočné strany stoličky sú potiahnuté šedou priedušnou PU kožou na lepšie odvetrávanie. Zbytok stoličky je potom potiahnutý čiernou PU kožou s dominantným pevným prešitím.

Dostupnosť a cena
EVOLVEO Ptero ZX Cooled je dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 194 EUR vrátane DPH.

Špecifikácie:

  • Spoľahlivá kovová konštrukcia s nosnosťou 150 kg
  • priedušný double mesh materiál
  • 2 × 80mm ventilátor
  • Nastaviteľné opierky rúk
  • Špeciálne pogumované 60mm kolieska
  • Nakláňanie až do 180° vďaka hojdaciemu mechanizmu
  • Masážna bedrová opierka – 8 režimov
  • Súčasťou balenia 3m predlžovací USB kábel
  • Celková nastaviteľná výška: 127-135 cm
  • Rozmery sedacej časti: šírka 41 cm a hĺbka 52 cm
  • Rozmery opornej časti: Výška 86 cm a šírka 60 cm

Značky: