Novinky sú vybavená aj okamžitým zobrazením.

Nový rad EVOLVEO StrongVision s top modelom 4GA predstavuje užitočné zariadenie na osobné aj firemné použitie. Fotopasca je ideálnym pomocníkom napríklad pri zabezpečení objektov či majetku alebo na mapovanie zvierat. Pomocou fotopasce je možné zaobstarať aj časozberné snímky, zaznamenať a zdokumentovať tak napríklad celý proces výstavby objektu.

Fotopasca Evolveo

Zdroj: Evolveo

Zariadenie nie je závislé na pripojení k externému zdroju energie, je možné ho umiestniť úplne kamkoľvek. Fotopasca je klasický digitálny fotoaparát s výhodou pohybového snímača, ktorý automaticky aktivuje spúšť. Spoľahlivo slúži nielen vo dne ale aj v noci. Vďaka kamufláži je ľahké ju umiestniť skryto.

Model EVOLVEO StrongVision 4GA má kvalitné vodoodolné kompaktné prevedenie so stupňom krytia IP65 a veľký prehľadný displej. Pre ľahké ovládanie a nastavenie je k dispozícii aplikácia s nastavením slovenčiny, ktorá ďalej umožňuje prehliadať záznam v pohodlí domova alebo kancelárie a meniť nastavenie.  Aplikácia navyše pomocou notifikácie na mobilnom telefóne upozorní na pohyb v zornom poli. Aplikácia podporuje platformu iOS a Android.

Fotopasca Evolveo

Zdroj: Evolveo

Fotopasca dokáže zaznamenať fotografie v rozlíšení až 20 Mpx a video v 1080p/30fps, to všetko ako v dennom, tak aj v nočnom režime. Nočný záznam alebo fotografovanie umožní 36 citlivých infračervených prisvetľovacích diód s vlnovou dĺžkou 940 nm, ktorá je pre ľudské aj zvieracie oko neviditeľná. K snímaniu pohybu dochádza v širokom zornom poli 120° pomocou troch PIR snímačov. Záznam sa ukladá na SD kartu.

V časozbernom režime je možné ľahko zaznamenať napríklad stavebný projekt. Stačí nastaviť časový interval a kamera zaobstará snímku každých 30, 60 alebo 240 minút a uloží ju na kartu. StrongVision 4GA má zabudovanú Li-Ionovou batériu s kapacitou 5 000 mAh, ktorá zaručuje dlhú výdrž. Batéria je vyberateľná a je možné ju ľahko nabíjať USB káblom, ktorý je súčasťou balenia.

EVOLVEO StrongVision 4GA podporuje 4G LTE. Aktuálne je k tejto fotopasci dodáva SIM karta s 500 MB dát zadarmo.

Fotopasca Evolveo

Zdroj: Evolveo

Pre EVOLVEO StrongVision 4GA je k dispozícii celý rad príslušenstva. Solárny panel predĺži dobu prevádzky až na dvojnásobok, uzamykateľný kovový box ochráni fotopascu pred vandalmi alebo vonkajšími vplyvmi a náhradná batéria umožní okamžitú výmenu vybitého zdroja za nabitý.

Cenovo dostupnejšou variantou v tomto produktovom rade je model StrongVision 2GA, který je bez mobilnej aplikácie, ale ihneď v okamžiku vyhotovenia odosiela fotografie do emailu alebo ako MMS do telefónu. Li-Ion batéria je tu nahradená ôsmimi tužkovými batériami.

Dostupnosť a cena

Fotopasca EVOLVEO StrongVision 4GA je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 215 EUR vrátane DPH. EVOLVEO StrongVision 2GA je dostupná za 121 EUR vrátane DPH.

Zdroj: Evolveo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.