Spoločnosť Eurowag spustila nové mobilné riešenie Eurowag Pay. Za palivo môžete jednoducho platiť pomocou mobilnej aplikácie Eurowag.

Bezpečnosť nadovšetko

Nové fintech riešenie umožňuje dispečerom aplikácie lepšiu a bezpečnejšiu kontrolu nad platbami v rámci väčšieho vozového parku.

Nákup paliva prostredníctvom aplikácie Eurowag zvyšuje rýchlosť a bezpečnosť transakcie. Vodiči používajú aplikáciu so svojimi prihlasovacími údajmi a po prihlásení sú chránení kódom PIN alebo biometrickými údajmi. Preto môžu tankovať len na čerpacej stanici, kde sú fyzicky prítomní. Dispečer môže v prípade potreby diaľkovo aktivovať ďalšie stojany. Vodič takto len klikne na tlačidlo, vyberie produkt na výdajnom stojane a môže začať tankovať.

Prvé spustenie aj u nás

V počiatočnej fáze môžu zákazníci využívať Eurowag Pay na viac ako 400 staniciach v Českej republike, na Slovensku ale aj v Rakúsku, Belgicku, Nemecku, Maďarsku, Litve, Poľsku a v Španielsku. Do konca roka by mal byť k dispozícii na viac ako 1500 staniciach. Čoskoro bude nasledovať možnosť platiť za ďalšie služby pomocou EW Pay vrátane parkovania, prania, dopravy alebo opráv.

Zdroje: Eurowag

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.