Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herná značka Republic of Gamers (ROG) zverejnila prvé zo série videí, v ktorých ikonickí dabingoví herci z videohier hrajú zamestnancov netradičnej cestovnej kancelárie ROG a zúfalo sa snažia pomôcť zákazníkom spoznávať nové svety.

V prvom videu vystupujú Steven Ogg, Ned Luke a Samantha Béart, známi svojimi ikonickými úlohami v hrách Grand Theft Auto V a Baldur’s Gate III. Trojica sa podelila aj o zážitky z natáčania videa. ROG Zephyrus, ROG Strix, ROG Flow a ROG Ally posúvajú hráčov každý deň na nové miesta.

Cestovanie v novej podobe

Prvá epizóda, v ktorej hrajú Steven Ogg a Ned Luke, azda najznámejší predstavitelia Trevora a Michaela v hre Grand Theft Auto V, a Samantha Art, ktorá si zahrala Karlach v hre Baldur’s Gate III, sa odohráva v cestovnej kancelárii ROG a obsahuje množstvo odkazov na spomenuté hry. Od upokojujúcich fráz, ktoré chcete počuť od cestovnej kancelárie, ako napríklad „ľahký útek pred… policajtmi“ a „pretože vaša bezpečnosť je našou prioritou“, až po bojovú sekeru v nadživotnej veľkosti na prieskum kobiek trojica dáva jasne najavo, že hranie hier môže byť dokonalou dovolenkou od každodenného života. Skutočnou vstupenkou na túto dovolenku je herné zariadenie od ROG.

Pohľad do zákulisia

Špičkoví hlasoví herci sa podelili s ROG aj o niekoľko myšlienok z natáčania. Hlavnou témou bola dlhá história medzi Stevenom a Nedom. Steven na otázku, či bol Ned dobrým supervízorom pre ROG Travel, odpovedal: „V žiadnom prípade.“ Títo dvaja dabingoví herci spolupracujú už roky a zdalo sa, že si užívajú stelesnenie dvoch postáv, ktoré opäť hrajú na základe svojho vzájomného napätia. Steven si však myslel, že „šikanovanie Neda“ bolo spolu s pravidlom obliekania bez nohavíc celkom milým pracovným benefitom agentúry ROG Travel. Na otázku, aké zariadenie od ROG by odporučil na cesty, Steven navrhol „[ROG] Ally X. Rýchly, výkonný, prenosný“. Kompletné video zo zákulisia je k dispozícii od 13. septembra 2024.

Produkty ROG každý deň prenášajú hráčov do nových svetov

Tieto videá predstavujú odľahčený spôsob, ako zdôrazniť, že produkty značky ROG každý deň prenášajú hráčov do neuveriteľných nových svetov. Vďaka špičkovému hardvéru, nádherným displejom a neuveriteľne kompaktnému dizajnu šasi má ROG celý rad notebookov a prenosných herných zariadení, ktoré hráčov pošlú kdekoľvek, kam túžia. Či už hráči plánujú LAN párty s modelom Strix, hrajú po práci na notebooku Zephyrus alebo hrajú vo výške 10,7 km s Ally X, ROG ponúka dokonalé stroje, ktoré vás odvejú preč.

Značky: