Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rad iPhone 15 predstavuje prechod spoločnosti Apple na port USB typu C™, ktorý užívateľom umožňuje pripojiť rôzne externé príslušenstvo, ako sú monitory, displeje, mikrofóny a externé úložné zariadenia. Tu je zoznam úložísk, ktoré vám pomôžu iPhone 15 a iPhone 15 Pro Max využiť na maximum.

Flash disky pre ľahké zálohovanie a ukladanie fotografií

Cena smartfónu výrazne stúpa s každou úrovňou kapacity jeho interného úložiska. Našťastie sa teraz môžete rozhodnúť pre flash disky, ktoré sú cenovo dostupné a umožňujú bezproblémový prenos a ukladanie dát z iPhonu. Pokiaľ teda hľadáte najlepšie flash disky USB typu C kompatibilné s novým iPhone 15, pokračujte v čítaní.

1.            SanDisk Ultra® Dual Drive Go USB Type-C™: Tento cenovo dostupný a praktický flash disk s konektormi USB Type-C a Type-A vám umožní ľahko prenášať súbory medzi iPhone 15 a ďalšími zariadeniami. Ponúka rozhranie USB 3.2 Gen 1 spolu s rýchlosťou čítania až 400 MB/s** pre rýchle prenášanie súborov. Tento flash disk je k dispozícii až do kapacity 256 GB* vo farbách absintovo zelenej, levanduľovej, farbe Navagio zálivu a v čiernej farbe až do kapacity 1 TB*.

2.            SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C: Celokovový flash disk 2 v 1 s obojstrannými konektormi USB typu C a typu A, ktorý je k dispozícii v zlatej a striebornej farbe. Tento disk je k dispozícii v kapacite až 1 TB* a je vybavený vysokovýkonným rozhraním USB 3.2 Gen 1 s rýchlosťou čítania až 400 MB/s**.

3.            SanDisk iXpand® Flash Drive Luxe: SanDisk iXpand Flash Drive Luxe je vybavený dvomi konektormi pre ľahký prenos súborov medzi zariadeniami USB Type-C™ a Lightning, vrátane iPhone, iPadu Pro, Macu a telefónov so systémom Android™. Toto zariadenie ponúka ľahký spôsob, ako uvoľniť miesto v iPhone – stačí disk pripojiť a získať späť miesto bez nutnosti pripojenia k internetu. K dispozícii v kapacitách 64 GB, 128 GB a 256 GB*.

Externé disky SSD na priame nahrávanie a ukladanie vo vysokom rozlíšení

Vďaka podpore konektoru USB typu C v iPhone môžete priamo pripojiť SSD disk, používať ho ako externé úložisko a začať nahrávať videá vo vysokom rozlíšení priamo na prenosný SSD disk. Externé SSD disky, ktoré sú k dispozícii v kapacitách až 4 TB*, sú ideálnym úložným riešením pre záznam videa na iPhone 15 Pro. Pozrime sa na niektoré z najlepších SSD kompatibilných s modelmi iPhone 15 Pro.

1. SanDisk Extreme® Portable SSD V2: Prenosný SSD disk SanDisk Extreme je ideálny na vytváranie úžasného obsahu alebo obstarávanie neuveriteľných záberov na zariadení iPhone radu 15 Pro.  Tento vysokokapacitný disk s rýchlym výkonom NVMe™ solid-state s rýchlosťou čítania až 1050 MB/s a zápisu až 1000 MB/s1 je kompatibilní s portom Type-C a ponúka odolnosť pre dobrodružstvo vonku. Navyše ochrana proti pádu z výšky až troch metrov a odolnosť proti vode a prachu podľa normy IP652 znamenajú, že tento odolný disk odolá aj vysokému tlaku. Disk je k dispozícii v troch farebných variantoch: Čierna, Monterey a Sky Blue. K dispozícii v kapacitách až 4 TB*.

2. WD® My Passport® SSD: Keď už hovoríme o najvhodnejších prenosných SSD pre iPhone 15 Pro, s SSD diskom WD My Passport, prenosným úložným riešením navrhnutým pre vysokorýchlostný výkon a spoľahlivé ukladanie dát, proste neurobíte chybu. Poskytuje rýchlosť čítania až 1050 MB/s3 a zápisu až 1000 MB/s3 a kapacitu až 4 TB*, takže môžete ľahko pristupovať k svojmu digitálnemu svetu. Disk je vybavený 256bitovým hardvérovým šifrovaním AES s podporou hesla a jednoduchým zálohovaním pre ďalšie zabezpečenie. SSD disk WD My Passport má odvážny kovový dizajn, ktorý je elegantný a ohromujúci. Je odolný proti nárazom a vibráciám a poskytuje ochranu proti pádu z výšky až 6,5 m.

Značky: