Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hráči získajú až o 65 % výkonu navyše.

Uznávaná pretekárska séria F1 od spoločnosti Codemasters sa dnes dočkala nového dielu v podobe hry F1 2021, ktorá obsahuje ray-traced tiene a odrazy, ako aj podporu NVIDIA DLSS pre zvýšenie výkonu až o 65 %.

Výsledkom je, že akákoľvek grafická karta GeForce RTX dokáže spustiť F1 2021 pri 60 FPS+ v rozlíšení 1440P so zapnutým ray tracingom. Majitelia grafických kariet GeForce RTX 3070 a vyšších môžu hrať pri maximálnych nastaveniach detailov so zapnutým ray tracingom pri viac ako 60 FPS v rozlíšení 4K.

Viac info tu – https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/f1-2021-dlss-ray-tracing-available-now

Red Dead Redemption 2 a Red Dead Online podporujú NVIDIA DLSS

Spoločnosť Rockstar Games vydala aktualizáciu pre Red Dead Redemption Online s názvom Blood Money. Obsahuje aj podporu NVIDIA DLSS pre Red Dead Redemption 2 aj Red Dead Online. Majitelia GPU GeForce RTX tak získajú extra výkon, ktorý sa môže hodiť v náročných hrách na dosiahnutie plynulého pohybu pri vyšších rozlíšeniach alebo nastaveniach detailov. V rozlíšení 4K sa vďaka technológii NVIDIA DLSS môže rýchlosť snímok zvýšiť až o 45 % za sekundu.

NVIDIA DLSS zvyšuje snímkovú frekvenciu pomocou umelej inteligencie. Hráči tak získajú ďalšie možnosti na maximalizáciu kvality alebo zvýšenie rozlíšenia. Iba DLSS ponúka také veľké zvýšenie výkonu pri zachovaní kvality obrazu porovnateľnej s natívnym vykresľovaním vo všetkých rozlíšeniach, dokonca aj v rozlíšení 1080p.

Viac info tu – https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/red-dead-redemption-2-nvidia-dlss-upgrade-out-now

Značky: