Pomocou rozšírenej reality sa môžete premeniť na kravu, chobotnicu, myš alebo emoji.

Apple každoročne využíva konferenciu WWDC 2019 na predstavenie detailov a nových funkcií operačného systému iOS, ktorý sa o niekoľko mesiacov neskôr uvoľní s príchodom novej generácie iPhonov aj na veľkú časť ostatných zariadení. Tento rok je konferencia plánovaná na 3. júna a očakáva sa, že iOS 13 bude stredobodom pozornosti. Dovtedy sa pravdepodobne veľa detailov nedozvieme.

Podľa doterajších informácií by sme sa mali dočkať prepracovanejšieho tmavého režimu, nových kariet aplikácií, nových gest, vrátane prepracovaného používateľského rozhrania pre iPady. Novinkou bude aj rozšírenie ponuky Animoji, ktorá sa stane súčasťou iOS 13.

Pre tých, ktorých táto téma zaujíma, Apple prinesie do iOS okrem ohlásených 230 charakterov aj ďalšie štyri nemenej zaujímave Animoji. Za zmienku určite stojí Animoji myši, s ktorou bude určite veľa zábavy. Apple už v minulosti spolupracoval so štúdiom Disney, aby sa do iPhonov dostal tento značkový obsah, ako napríklad Mickey Mouse alebo Minnie. Môžeme aj tentokrát očakávať nejakého myšiaka z dielne spoločnosti Disney?

Funkcia Animoji je k dispozícii na zariadeniach iPhone X, iPhone XS, XS Max a iPhone XR, spolu s najnovším iPad Pro.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

iOS 13 príde zrejme so zásadnými novinkami. Nemal by chýbať ani tmavý režim

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.