K dispozícii bude na SkyShowtime od 21. marca.

Streamovacia služba SkyShowtime oznámila, že 21. marca 2024 zaradí do svojej ponuky filmový hit Oppenheimer. Ten patril medzi najvýznamnejšie filmy za rok 2023 a získal tie najvyššie uznania, vrátane 13 nominácií na Oscara a rovnakého počtu nominácií na Filmovú cenu Britskej akadémie (BAFTA). Oppenheimer zarobil celosvetovo 952 miliónov amerických dolárov.

Oppenheimer zavedie divákov do mysle slávneho teoretického fyzika J. Roberta Oppenheimera, ktorý ako riaditeľ projektu Manhattan v laboratóriu v Los Alamos vytvoril prvú atómovú bombu. Scenár napísal a film režíroval Christopher Nolan. Herecké obsadenie zahŕňa Matta Damona, Roberta Downeyho Jr., Florence Pugh, Josha Hartnetta, Caseyho Afflecka, Ramiho Maleka a Kennetha Branagha.

Film vychádza z Pulitzerovou cenou ocenenej knižnej predlohy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaia Birda a Martina J. Sherwina. Producentmi filmu sú Emma Thomas, Charles Roven a Christopher Nolan.

Služba SkyShowtime je k dispozícii cez rovnomennú aplikáciu na zariadeniach s operačným systémom iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webového rozhrania. Cena predplatného je 5,99 eur.

Pripomeňme, že SkyShowtime už o pár dní zaradí aj ďalší filmový hit – Mission: Impossible – Odplata bude dostupný od 9. februára. Bohužiaľ, po skúsenostiach z minulosti sa očakáva, že oba filmy budú na SkyShowtime dostupné iba vo Full HD kvalite, čo je škoda.

Ak by ste si chceli pozrieť Oppenheimer v 4K, musíte si ho prenajať alebo zakúpiť cez Apple TV.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit