Ethan Hawk zažije svoju najrizikovejšiu misiu.

Nový diel z filmovej série Mission Impossible s prívlastkom Dead Reckoning si budete môcť pozrieť na streamovacej službe SkyShowTime už od 9. februára. Pôjde o exkluzívny prístup. Medzi tým sú k dispozícii staršie diely na tejto platforme. Sledovať sa dá aj na Netflixe, tam je iba diel s názvom Fallout z roku 2018. Nová hrozba celosvetového dopadu podnieti hlavného hrdinu o preteky s časom.

Medzi ďalšie tituly z tejto franšízy, ktoré sú teraz k dispozícii na SkyShowtime, patria:Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission: Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Národ grázlov (Mission: Impossible – Rogue Nation) a Mission: Impossible – Fallout.

Filmy na SkyShowtime nájdete s českým dabingom alebo titulkami. Rovnako to platí aj pre seriály. Na distribúciu seriálov používajú metódu ako HBO. Teda každý týždeň je dostupný jeden diel. Tým sa odlišuje od Netflixu či iných služieb, ktoré poskytnú vo väčšine prípadov celú sériu. Aj tu by sme našli výnimky, kedy je uvoľnená polovica série, napríklad posledná odvysielaná séria seriálu Papírový dům.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.