Ikona aplikácie Fitbit je menšia.

Pravdepodobne to nepostrehnete a závisí od toho, akú nadstavbu operačného systému máte. Podľa webu 9To5Google je vnútorná grafika ikony menšia. Modrý kruh zostal, no bodky v ňom nemajú pôvodnú veľkosť. Zatiaľ ide o predvoj nového redizajnu podľa nového dizajnu od Googlu nazvaného ako Material You. Tento dizajn nechá farebne prispôsobiť prvky v aplikáciách na základe farebnej schémy systému.

Zmena sa objavila v aplikácii verzie 3.87 na Androide a kruhy sa postupne zväčšujú zľava doprava. To ešte viac umocňuje smerovanie šípky, ktorá je bodkami naznačená. Google si očividne logo aplikácie ponecháva. Vo veľkom sa zatiaľ nezmenila a výsledok akvizície nie je na pohľad viditeľný. Minimálne nie pre používateľov bez prémiového predplatného.

Možno ste si všimli ešte jeden dlhoročný jav. Ikona Fitbit aj na niektorých nadstavbách systému rovnaká alebo veľmi podobná ako pri aplikácii Google Podcasty. V hornej lište je ľahko zameniteľná pretože má bielu farbu. Momentálne nie sú dostupné žiadne informácie o budúcnosti značky. Ak bude Google pokračovať vo vývoji zariadení pod touto značkou resp. firmu nechá pokračovať, je možné že v budúcnosti sa objaví informácie v zmysle Fitbit by Google.

Fitbit ikona androidFitbit ikona android

Zdroj: 9To5Google

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.