Náramok sa čoskoro začne predávať na Slovensku.

Honor pokračuje vo vylepšovaní svojho fitness náramku Honor Band 5. Ten bol oficiálne predstavený pre európsky trh pred mesiacom a počas uplynulých týždňov dostal slovenskú lokalizáciu používateľského rozhrania a ďalšie vylepšenia.

Najnovšia aktualizácia, ktorá je k dispozícii v týchto dňoch, rozširuje funkcionalitu náramku o nové praktické funkcie. Novinkou je meranie okysličenia krvi, hodnoty SpO2. Normálne hodnoty okysličenia krvi sa pohybujú na úrovni 95 až 98%. V prípade nedostatku kyslíka sa zrýchli srdečný tep, spúta krvný tlak a dych je rýchlejší. K nedostatku kyslíka môže dôjsť napríklad pri pohybe vo vysokých výškach.

Honor Band 5 tiež dostal praktický widget na ovládanie prehrávania hudby zo smartfónu. Ten podporuje aj aplikáciu Spotify, takže na náramku vidíte názov aktuálnej pesničky a prehrávanie môžete pozastaviť, prípadne sa prepínať medzi pesničkami a ovládať hlasitosť.

Poslednou novinkou je funkcia vzdialenej spúšte fotoaparátu. Po zapnutí fotoaparátu v smartfóne sa na displeji náramku objaví ikona fotenia. Táto funkcia je praktická, ak sa chcete odfotiť pomocou statívu.

Honor Band 5 má aktuálne v ponuke obchod Alza.sk za cenu 38,84 eur alebo NAY za 39 eur.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Fitness náramok Honor Band 5 prichádza na Slovensko a bude merať okysličenie krvi

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit