Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Radi športujete? Alebo ste z tých, ktorí sa neustále odhodlávajú, no nedarí sa im začať? Inteligentný náramok Band 5 od HONORu vám pomôže v oboch prípadoch. Nielen že vás bude motivovať k lepším výkonom, ale taktiež vám ukáže vaše každodenné úspechy.

Behanie v parku či na páse? HONOR Band 5 je skvelý asistent vnútri aj vonku. Vďaka zabudovanému senzoru merania srdcového tepu na displeji uvidíte, ako rýchlo vám bije srdce. Na čo je to dobré? Meranie rýchlosti srdcového tepu ukazuje, v akej zóne sa nachádzate a čo sa s vašim telom v danú chvíľu deje. Pri určitej frekvencii si zlepšujete fyzickú kondíciu, pri inej chudnete. Režim behu zase odmeria prekonanú vzdialenosť, čas aj spálené kalórie. Týmto spôsobom jednoducho uvidíte, ako sa vám darí a môžete sa radovať pri každom ubehnutom kilometri.

Každý deň

Nemusíte chodiť len do posilňovne a cvičiť s činkami. Počas každodenného nosenia využijete krokomer, pretože aj prejdené kroky si môžete započítať k svojím cieľom dennej aktivity. HONOR Band 5 je taktiež vhodný na plávanie a ľahké potápanie. Je vodotesný až do hĺbky 50 metrov. V režime plávania náramok monitoruje preplávanú vzdialenosť a zároveň zaznamená, ako sa vám zlepšuje vaša plavecká technika.

Ako hovorí príslovie: športom k zdraviu. Či už vás baví jazda na bicykli, turistika v horách alebo už predtým zmienený beh a plávanie, fitness náramok od HONORu nájde svoje uplatnenie všade. No nie je len spoločníkom pri fyzických aktivitách.

HONOR Band 5 taktiež funguje ako inteligentný náramok, takže dokáže pracovať s notifikáciami. Upozorní vás na to, že niekto volá, posiela SMS alebo e-mail. Dokonca funguje ako príjemný budík využívaním vibrácií. Počas nosenia v noci monitoruje kvalitu a dĺžku vášho spánku, ktoré si môžete následne ráno skontrolovať. Aplikácia vám taktiež dokáže ponúknuť tipy na zlepšenie spánku. Pomocou Bluetooth ho taktiež môžete spárovať so svojím smartfónom, takže dáta si môžete prezrieť na oboch miestach.

Diaľkové ovládanie hudby

Vďaka aktualizácii z 29. septembra môžete inteligentným náramkom HONOR Band 5 naviac diaľkovo ovládať hudbu. Okrem aktualizácie je nutné zapnúť ovládanie hudby prostredníctvom aplikácie Huawei Health. Potom si môžete priamo z vášho zápästia prezerať a ovládať svoje obľúbené hudobné aplikácie. K podporovaným aplikáciám patrí Hudba Google Play, Spotify, YouTube, Shazam, hudba Huawei a mnoho ďalších. Diaľkové ovládanie hudby je kompatibilné len so smartfónmi so systémom Android 5.0 a jeho vyššími verziami. Po aktualizácii bude spustená aplikácia Huawei Health App verzia 10.0.1.011 a Band 5 bude vo verzii 1.1.0.93.

Telo náramku je minimalistické a je ľahké ako pierko, takže ani nebudete vedieť, že ho máte na ruke. Naviac ho môžete zladiť s vaším fitness outfitom. Batéria vám na jedno nabitie vydrží krásnych 14 dní pri používaní v pohotovostnom režime, čo je príjemný bonus. HONOR Band 5 kúpite za skvelú cenu 39 € v klasickej čiernej, výrazne ružovej alebo námornícky modrej farbe.

Viac o tomto náramku

Fitness náramok Honor Band 5 dostal nové praktické funkcie: Dostupné sú aj u nás

 

Značky: