Spoločnosť Fortinet na stretnutí so svojimi partnermi 28. 11. v Hoteli Hradná Brána upozornila na zmenenú situáciu s počítačovou bezpečnosťou. 

Z počítačovej kriminality sa stáva ohromne významný obchod a preto sú aj kroky kyberzločincov čoraz sofistikovanejšie. Podujatie odpovedalo na otázky aké kroky by ste mali podniknúť, aby bola vaša spoločnosť zabezpečná proti hackerom. Hovorilo sa o tom, že potreba chrániť svoje dáta voči najnovším, sofistikovaneším hrozbám nebola ešte nikdy väčšia ako v súčasnosti.

S úvodnou prednášku vystúpil regionálny riaditeľ Fortinet, Ondřej Šťáhlavský a jej názov bol výstižný – Ako sa vysporiadať s bezpečnostnými trendami.

O technológii Fortinet Security Fabric hovoril Jan Václavík, nasledoval Peter Kočík, ktorý hovoril o bezpečnosti priemyselných systémov. GDPR je jednoznačne téma číslo 1 v budúcom roku a zosúladení nariadení a technológií pomocou Fortinet Security Fabric hovoril Zsolt Géczi, Regional Account Manager, Fortine. Preberala sa aj Ochrana webových aplikácií.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.