Ôsma sezóna Fortnite je oficiálne tu.

Prináša nový Battle Pass so 100 novými úrovňami a odmenami, ale obsahuje aj dve nové miesta, obrovskú sopku, pirátov, ninjov, delá a samozrejme aj novú korisť. Začiatok novej sezóny tiež znamená, že by sme sa mali rozlúčiť s niektorými predmetmi, ako je lietadlo X-4 Stormwing, ale našťastie novinka prináša nový spôsob „cestovania„, za pomoci horúcich prúdov vzduchu, vychádzajúcich zo sopky. 

S príchodom tejto sezóny, väčšina hráčov túži zistiť, aké zmeny sa do najnovšej verzie hry dostali. Najvýznamnejším prírastkom v 8. sezóne sú dve nové lokality, ktoré priniesla obrovská aktívna sopka. Lazy Lagoon a Sunny Steps nájdete na severnej strane ostrova, hneď vedľa tejto sopky. Budete musieť dávať pozor hlavne na roztavenú lávu, ktorá sa nachádza po celej tejto oblasti, ale rovnako budete potrebovať sledovať početné erupcie, ktoré môžu byť použité na „vystrelenie“ hráča do vzduchu.

Ďalším pozoruhodným doplnkom je nová pirátska téma, s ktorou prichádzajú samozrejme aj pirátske delá. Tie sa dajú použiť na ostreľovanie nepriateľov delovými guľami, alebo dokonca aj „sebou samým„.

Najnovšia aktualizácia samozrejme so sebou prináša nespočetné množstvo dodatkov a vylepšení, ako aj zmeny a opravy chýb, takže ak hľadáte úplný zoznam zmien pre mobilnú verziu Fortnite, navštívte stránku vývojára TU.

Zdroj: EpicGames

Prečítajte si aj:

Recenzia Call of DutyBlack Ops IIII: Zabudnite na príbeh jedného hráča

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.