Vo Fotkách Google môžete začať používať symbol ⭐ už tento týždeň. ❤ bude dostupné čoskoro.

Spoločnosť Google neustále vyvíja a vylepšuje svoje aplikácie a tentokrát pridáva do Fotiek nové funkcie, vďaka ktorým si dokážete označovať a kategorizovať svoje obľúbené fotky. Tieto nové možnosti vám pomôžu, aby ste získali lepší prehľad v obrovskom množstve fotografií, ktoré máte nahraté v službe Fotky.

Pri fotografiách, ktoré nahráte do služby Fotky pribudne čoskoro ikona ⭐, za pomoci ktorej si označíte svoju obľúbenú fotografiu. Takto označené fotky sa budú automaticky ukladať do nového albumu Obľúbené. Môžete si ich prezerať a zdieľať bežným spôsobom, tak ako doteraz.

Čoskoro Google spustí aj ďalšiu možnosť, ktorá umožní reagovať na fotky, ktoré s vami zdieľajú vaši známi a poklepaním na tlačidlo ❤ im dáte najavo, že sa vám ich fotografia páči.

Pridanie týchto dvoch tlačidiel neprináša do Fotiek Google príliš veľa prevratných funkcií. Skôr to dopomôže k lepšej interakcii medzi používateľmi, hlavne v rodine a medzi známymi, ako aj k uprataniu veľkého množstva fotiek, ktoré sa počas rokov nazbierali.

Zdroj: Androidcentral

Prečítajte si aj:

Google mení svoj postoj k zlu – Doplnené o reakciu Google

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.