Rankin a Stefflon Don vytvorili sériu portrétov a ďalších snímok, aby uctili generáciu, ktorá ich inšpirovala.

Samsung Galaxy S21 ULTRA

Samsung Galaxy S21 ULTRA

Samsung predstavila novú sériu fotografií vytvorených smartfónom Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, ktorých autorom je svetovo preslávený fotograf Rankin. Spolupracoval na nich s britskou rapperkou, speváčkou a pesničkárkou Stefflon Don. Celá séria vzdáva poctu ikonickým pop-kultúrnym hrdinkám 80. rokov. Tie boli pre súčasné hviezdy typu Stefflon Don veľkou inšpiráciou, priniesli do kultúry prevratné zmeny a uvoľnili cestu novej generácii vizionárov.

Fotky Galaxy S21 ULTRA

Fotky Stefflon Don pomocou Galaxy S21 ULTRA

 Rankin a Stefflon Don spojili ducha 80. rokov s energiou dnešných sociálnych médií a hravou formou tak oživili nadčasovú éru. Okrem fotografií patria do série aj videoklipy a ďalší obsah pre Instagram a TikTok. O farby, štýl a estetiku všetkých obrazových záznamov sa postaral nový telefón Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Galaxy S21 Ultra 5G posúva vo svete inteligentných telefónov hranice možného, ​​čo ocenili aj Rankin a Stefflon Don – vďaka novému smartfónu si mohli vyskúšať nový spôsob kreatívneho vyjadrenia a zdieľania na sociálnych sieťach. Tie sú živnou pôdou pre nové umelecké formy – celá mladá generácia ich využíva na tvorivú činnosť, na komunikáciu aj na zdieľanie zážitkov na mobilných zariadeniach. Vďaka aktuálnemu projektu a výkonnému telefónu Galaxy sa k tomuto trendu mohol pripojiť aj Rankin.

Ten celú akciu komentoval slovami: „Moja tvorba stojí na skúmaní nových techník a metód, prostredníctvom ktorých vzniká prevratný obsah. Stefflon Don, Samsung  a Galaxy S21 Ultra 5G mi umožnili úplne nový spôsob kreatívneho vyjadrenia sa, pričom som mohol zostať verný svojim zásadám a étosu. Pomocou smartfónu som mal možnosť robiť všetko, čo ma baví a čo viem – vymýšľať, fotografovať, natáčať, upravovať, strihať a produkovať obsah vhodný pre sociálne médiá. Nikdy mi nenapadlo, že by niečo podobné bolo možné. Okrem toho som skutočne rád, že sme týmto spôsobom mohli uctiť legendy osemdesiatych rokov, ktoré toho toľko urobili pre slobodu vyjadrenia a inšpirujú nové generácie dodnes.“

Stefflon Don dodala: „Hviezdy osemdesiatych rokov vydláždili cestu súčasným umelkyniam a umelcom, takže im do značnej miery vďačím za úspech. Bola to fantastická príležitosť, spoločne so Samsungom a Rankinom si uctiť ich úžasný štýl a energiu.“

Rankin pri práci naplno využil možnosti fotoaparátu Galaxy S21 Ultra 5G s funkciou 8K Video Snap – natáčal video v rozlíšení 8K a vybrané jednotlivé okienka ukladal ako samostatné snímky. Vznikla z toho séria fotografií a videozáznamov s vynikajúcim obrazom a množstvom detailov, ktoré bolo možné okamžite a bez problémov zdieľať na sociálnych sieťach. Vďaka funkcii Director ‚s View si Rankin mohol prezerať scénu z rôznych uhlov, prepínať medzi zábermi a hľadať optimálny pohľad, ktorý by zvýraznil spomínané retro vyznenie v duchu osemdesiatych rokov. Mohol tiež súčasne natáčať fotoaparátmi na prednej i zadnej strane, zaznamenávať reakcie v reálnom čase vďaka funkcii Vlogger View, mal k dispozícii náhľad uhla záberu a mohol ho meniť či zoomovať oboma smermi, aby scénu so Stefflon Don, ako ústredným motívom, podľa ľubovôle priblížiť či oddialiť. Vďaka funkcii Live Thumbnails mu neušiel jediný zaujímavý pohľad na scénu. A mohutný 100× Space Zoom mu umožnil niekoľko neuveriteľne detailných, stabilizovaných záberov.

Samsung Galaxy S21 ULTRA

Samsung Galaxy S21 ULTRA

Galaxy S21 Ultra 5G tvorí najnovšiu kapitolu v desaťročnej histórii série Galaxy, ktorej zástupcovia po celú dobu prinášajú užívateľom špičkové mobilné technológie a služby. Súčasnú generáciu tvoria tri nové modely pre každý životný štýl. Galaxy S21 5G a Galaxy S21+ 5G ponúkajú nevídané zážitky pre používateľov, ktorí si chcú užiť každý okamih naplno. Galaxy S21 Ultra 5G potom predstavuje absolútnu špičku súčasnej technológie pre tých, ktorí chcú byť vždy o krok napred a nechcú robiť kompromisy.

Odvážny ikonický dizajn, fotografie a videozáznamy profesionálnych kvalít, špičkový displej a bohaté možnosti konektivity, to všetko z modelov série Galaxy S21 5G robí inteligentné telefóny, ktoré prepisujú históriu a z každého okamihu robia jedinečný zážitok.

Prístroje typu Samsung Galaxy S21 5G a sila sociálnych médií umožňujú príslušníkom nových generácií slobodne sa vyjadriť a prešľapávať cestu tým, čo prídu po nich.

 

Značky: