Fotopasca B3 GSM 4G je moderná outdoorová kamera, ktorej pokročilé funkcie z nej robia vhodnú voľbu pre amatérskych používateľov, ale aj na profesionálne použitie.

B3 fotopasť
B3 fotopasca

Fotopasca B3 GSM 4G zvládne video vo Full HD v dĺžke od 5 do 60 sekúnd a fotografie v rozlíšení až 12 Mpx. Vďaka veľmi rýchlej reakčnej dobe 0,35 sekundy začne záznam okamžite po detekcii pohybu. K prednostiam tejto fotopasce patrí taktiež modul GSM na prenos dát, geolokácia GPS, podpora siete 4G a funkcia ovládania na diaľku dedikovanou aplikáciou. Pre svoje pokročilé možnosti a ľahké ovládanie nájde fotopasca B3 uplatnenie pri ochrane pozemkov, lesa a pri pozorovaní prírody.

B3 fotopasca
B3 fotopasca

Fotopasca B3 GSM 4G s GPS lokáciou, ovládaním na diaľku a neviditeľným prísvitom B3 je profesionálna fotopasca na skrytý monitoring lesov, pozemkov a ďalších vonkajších miest. Model disponuje 57 IR diódami v pásme 940 nm, ktoré zabezpečia neviditeľné nočné osvetlenie, a modulom GSM na prenos dát na diaľku. Výrobok sa odporúča na použitie lesnou správou, na ochranu hospodárskych objektov a na tiché pozorovanie zvierat v ich prirodzenom prostredí.

B3 fotopasca
B3 fotopasca

Hlavné vlastnosti

  • Full HD video s audio záznamom (5-60 s) v rozlíšení 640×480, 1280×720, alebo 1920×1080. Kvalita fotografií v troch úrovniach 5 Mpx, 8 Mpx, alebo 12 Mpx. Funkcia slučkového nahrávania.
  • Na nočný záznam s dosahom 20 metrov je k dispozícii prísvit s 57 IR diódami. Frekvenčné pásmo 940 nm zabezpečí „neviditeľnosť“ nielen pre zvieratá, ale aj pre ľudské oko.
  • Mimoriadne široký zorný uhol objektívu 100°. Kamera B3 teda zachytí viac než bežná fotopasca. Detekcia pohybu je v rozsahu 80°.
  • Fotopasca B3 reaguje rýchlo. Uzávierka s rýchlosťou 0,35 s umožní zachytiť všetko, čo sa v zornom uhle pohne.
  • Fotopasca odolá nepriaznivým vonkajším podmienkam podľa normy IP66.
  • Vďaka modulu GSM – 4G a funkcii SM je možné zdieľať vyhotovené fotografie s telefónnym číslom prideleným SIM karte prostredníctvom MMS správ. Pri vyššom rozlíšení fotografií a videa je možné využiť prenos cez zadanú e-mailovú adresu (je nutná služba SMTP alebo FTP). Fotopascu B3 je možné ovládať cez dedikovanú mobilnú aplikáciu. Pomocou tejto aplikácie je nastavenie prístroja a vyhotovovanie záznamu veľmi ľahké.
  • B3 má vstavaný GPS modul, a dokáže tak na zázname poskytnúť presné geografické súradnice. Používateľ túto funkciu ocení, pokiaľ využíva viac fotopascí.

Cena: Fotopasca B3 GSM 4G sa dá kúpiť v obchode Spyshop24.cz za 384 eur

Zdroj: Skyshop.cz

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.